KaaN sormuş:
Merhaba
Sorunum şu herhangi bir VCD içerisindeki dosyayı (AVSEQ01.DAT mesela) açmaya yada kopyalamaya çalıştığımda sistem kilitleniyor. Fakat aynı cdyi imaj olarak harddiske kopyaladığımda, harddiskten izleyebiliyor yada kopyalayabiliyorum.
Sorun şöyle başladı; öncelikle Nero 7 denen illeti kurdum, çoğumuzun kullandığı BS Player ın filtre önceliğini değiştirdi. Bende BS playerdaki süzgeç (codecleri) ayarlarına girerek Nero ya ait olanları Nero 6 kurduktan sonra yaptığım gibi sildim, baktım gene BS eskisi gibi çalışmıyor tepem attı <:/ Süzgeç listesinde baştan 10-15 tane codec i sildim. sonra baktım sorun sayısı arttı:) bs ve neroyu kaldırdım, nero 6 kurdum,BS yi tekrar kurdum, olmadı silinen codecleri geri getirsin diye K-Lite codec pac k kurdum. Tahminen Windowsun default sürücüleriyle alakalıdır diye Media playerı kaldırıp tekrar kurdum. Fakat gene reset gene reset:/ Var mı bi babayiğit formatsız çözebilecek:))
İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Asus A8N SLI Platinium anakart
AMD Athlon 64 3000+ (939) CPU
GeForce 6600GT 128MB ekran kartı
1GB DDR400 Kingston Ram
LG DVD RAM
Fly 98 TV kartı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.13) Gecko/20080311 Firefox/2.0.0.13