haciahmetAllah Türk milletini Türk Telekom'un mevcut ve gelecek kazıklarından kurtarsın.Kesinlikle katılıyorum 1MBitkullanıyorum 49+(9-10)Telefon faturası ödüyorum ki telefon bile bağlı değil rezillik şu 2 senelik sözleşme olmasa yeni ampanya ile tekrardan giriş yapıcam en azından 29 ödüyeyim bu ne rezillik net benim üstüme değil ah bir olsa...Son Düzenleme: crixallis31 ~ 26 Haziran 2008 00:16
VDSL2: Dağ fare mi doğuracak?
- 1
- 2
babacım hiç gerek yok o kadar para vermeye.bunları protesto edecen kullanmayacan vdsl filan.öleyse adsl nin fiyatlarını aşağı çeksinler ne bu ya dünyada en az en pahalı ve en yavaş internet bizde.uçakta gazeteyi 5 ytl ye satmak gibi bişiy bu
Allah belalarını versin, ne deyim. Şu hükümetin bunca olumlu işi içinde yaptıkları en büyük hata bence telekomu özelleştirmek. %51 ini parayla, kalan %49 unuda borsaya halka açarak adamlara resmen "ben yemiyorum sen ye dediler" Bu özelleştirmeyi yapanlarda nasıl bir kafa var anlamıyorum. Devletin %1000 belkide daha fazla kar yaptığı kaç kuruluşu wardı Allah aşkına :(
arkadaşlar yerden göğe kadar haklısınız.ama şirketlerin satış taktiği böyle vdsl teknolojisine verdikleri parayı bu yüksek fiyatla çıkarmaya çalışıyorlar.ama lütfen tepkimizi
buradaki öneri kutusuna atın
forumlarda isyan etmekle olmaz çok büyük sayıda tepkiyle karşılaşırsa ancak geri adım atarlar tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
lütfen bilinçli olun tepkinizi gösterin.
- 1
- 2