...Ve işte Karşınızda Apple'ın TV'si!

CHIP Online
29-12-2011, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın TV yapacağını artık herkes biliyor fakat bu TV'nin nasıl olacağı sadece haberimizde!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ve-i ... in-tv-si_31147.html


Resimlerle: Apple modası böyle olur!

Hüseyin Cem Köylü

Söylentilere göre Apple'ın iTV'sinin üretimine 2012 Şubat ayında başlanacak ve ürün yaz aylarında piyasaya sürülecek. Üretimin başlaması için gereken son hazırlıklar da tamamlanmak üzere.

Apple, kendisi için parça üreten firmalara 2012 başından itibaren bu parçaları göndermeleri için talimat verdi. Digitimes Tayvan, yayınladı haberinde 32 ve 37 inç boyutunda, Apple logolu iki ayrı model televizyonun çok yakında üretim bantlarında olacağını belirtti. Sitenin isimsiz kaynakları ayrıca Full HD çözünürlükteki ekranların Sharp tarafından üretileceğini ve Smart TV çiplerinin Samsung tarafından tedarik edileceğini söylediler.

El attığı her alanda devrim yaratan Apple, bu sefer de televizyonda aynı şeyi yapmak istiyor. iTV'nin, iCloud ve Siri desteği ile gelerek fark yaratmaya çalışacağı bekleniyor.

Steve Jobs'un en büyük hedeflerinden ve hayallerinden biri olan iTV, bakalım diğer Apple ürünleri gibi başarıyı yakalayabilecek mi?


Tüm konu: ...Ve işte Karşınızda Apple'ın TV'si!

Resimlerle: Apple modası böyle olur!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Apple markalı bir TV'ye sahip olmak ister miydiniz?

uGuR.uK
29-12-2011, 22:31   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

apple'ın diğer firmalardan en büyük özelliği ürünlerine özel olarak geliştirilen ve optimize edilen son derece verimli, performanslı ve bir o kadarda basit kullanışlı yazılımları... e TV Sektöründe bunun çok büyük bir etkisi yok, smart tv olayları biraz değiştirdi ondada nedir yani bitek tv'den facebook'a falan girmeye yarıyor ki bütün cepler, tablet ve pc'ler internette zaten sürekli, TV'nin TV olması lazım yoksa ahım şahım bir fark yaratamicaktır... ne bilim bu retina display gibi rakiplerinden çok öte bir görüntü kalitesi, gerçekten değişik ve yarıtıcı bir dizayn & kullanım gibi...