Resimler;
Genel olarak %40 iyileştirilmiş batarya,5mp kamera,5x digital zoom,hd video kayıt,micro sim kart yuvası,A4 işlemci,7 saat konuşma süresi. 3G tarama, WiFi tarama, video 10 saat, 6 saat. müzik 40 saat. 300 saat bekleme,wi-fi n standartı.
Resimler;
Genel olarak %40 iyileştirilmiş batarya,5mp kamera,5x digital zoom,hd video kayıt,micro sim kart yuvası,A4 işlemci,7 saat konuşma süresi. 3G tarama, WiFi tarama, video 10 saat, 6 saat. müzik 40 saat. 300 saat bekleme,wi-fi n standartı.
Bunlarda iphone 4 ile çekilmiş resimler:
Bunlarda iphone 4 ile çekilmiş resimler:
steve jobs'un iki iphone arasında bulunduğu resimlerde 16 gb için 199 32 gb için 299 dolar yazıyor
bizdeki fiyatı herhalde bunun 6-7 katı pahalı olur tartışmasız
birde bu fotoğraflardaki kaliteyi görünce kararımı verdimki bu ürün türkiyede doğan slx fiyatına satılır:)))))
herhalde türkiye fiyatı 2500-3000 tl civarı
iPhone 4'ü takip etmediğiniz belli :)
Apple, bu sefer farklı bir yol deniyor ve iPhone 4 diğerlerine oranla daha ucuz olacağını duymuştum.
Fiyatlara bakarsak 16GB'ı 300lira ve 32GB'ı 450liraya denk geliyor tabiki gümrük ve ıvır zıvır işleriyle beraber Türkiye'de en fazla 1000lira olur. Bu sefer eski 3GS gibi 1.600 gibi yüksek rakamlarda seyretmez.
Diyelim ki yine fiyatı aynı oldu bende almaktan vaz geçerim ki, böyle düşünen sadece ben olmadığım için kendi zarara girer :)
Fiyatlar belli oldu artık. Bazısı ucuz satıyor bazısı pahalı. En güzeli kontratlı paketler. Telefon faturası yüzün üstünde olanlar için kontratlı paketler gayet uygun. Fekat hangi operatörü seçeceğiniz size kalmış.
Ben turkcellden aldım. Aynen kontratlı aldım. Başka türlü 1650 tl. Bana göre pahalı. Kontratlısı uygun geldi fark olarak sadece telefona 80 tl ödüyor gibi oldum. Ve gerçekten kamerası bir harika. Ekstra bir fotoğraf makinasına lüzum kalmadı.
Evet kontrat 24 ay turcellde ama sanki fatura öder gibi düşünürsek uygun fiyatları paketlerin içinde dakika ve interntte var sonuçta. fatura oderken telefon sahibi de oluyorsun işte
Turkecellin içindeki konuşma paketleri ve internet ile ayda 100 civarı bir paraya iphone 4 almak çok mantıklı yani nası olsa o parayı konuştuğunuzda yada internete girdignzde veriyosunuz bir de iphone 4umuz olur işte :)
bakış açınıza gore degisir o iş genel toplamda telefonun fiyatına bakarsanız çok fark oluyor..blli noktalardan veya evdeki modem dışında telefondan internete girmem mesela ben aylık 10 15tl den fazla da yüklemem kolay kolay birde yurtdısında kontrat daha ucuz daha kısa süreli bizde 24 ay..ben 24 ay boyunca 100 lira fix vermek mantıgına karsıyım 12ay para vermek belki ama 24 cok uzun.bir insan hayatı içinde uzun 2 sene..sizin gibi düşünenler tabiki rahatca alabilir arıyorum soruyorum nete giriyorum telefonuda alıyorum 100 lira veriyorum derseniz tabiki bir bakımı kontrat cok iyi..ama bana gore cok 24x100tl.