Ve Karşınızda Microsoft LifeCam Cinema!...

eozenir
21-08-2009, 01:48   |  #1  
eozenir avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
406 mesaj

Saniyede 30 kare kaydedebilme özelliğine sahip Microsoft LifeCam Cinema HD, HD kalitesinde 1280×720p çözünürlükte video kaydı yapabiliyor. USB 2.0 arabirimi ile bilgisayarınıza bağlanan cihaz, otomatik odaklama ve 4x dijital zoom özelliklerine ek olarak tepesinde bir de gürültü azaltma işlevine sahip dahili mikrofon bulunduruyor.

Windows 7 işletim sistemine destek veren cihazın özellikleri ilgi çekici olsa da çalıştırmak için en az 1.6GHz gücünde çift çekirdekli işlemciye ihtiyacı var. Eylül ayının ikinci haftasında raflarda yerini alacak olan Microsoft LifeCam Cinema HD için  80 dolar gibi bir fiyat etiketi öngörülüyor.

Detaylı Bilgi İçin: http://www.microsoft.com/hardwar ... etails.aspx?pid=008

EbRaR ErDeM
21-08-2009, 13:59   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj

Bilgilendirme için teşekkürler.

erdem barış
21-08-2009, 19:18   |  #3  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,312 mesaj

msn de görüntülü konuşma yapmak için kimin bu kadar pahalı ve güzel birşeye ihtiyacı olur? Gereksiz para harcamak için o kadar afilli şeyler üretiyorlar ki para sıkıntım olmasa gözümü kırpmadan bu gibi ıvır zıvıra harcarım.:d

mancukya
24-08-2009, 21:41   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

7 aydir vx 5000 modelini kullaniyorum herkeze tavsiye ederim microsoftun webcamlari gercekden dehset dercede kaliteli mikrofon entegre olmasina ragmen sesi süzüyor en ufak yanki vs vs izin vermiyor sifir karanlikta gene ayna gibi isik varmis gibi görüntüsü var üstelikde oto zoom vs vs gibi seylerle takip ediyor.
Bu webcamlarin vx1000 serisinden itibaren hepsini gözünüz kapali kullanabilirsiniz verdiginiz parayida hakeder.
Ucuz cin mallarindan logitech kadar hepsini denedim en iyi bunlar bir kere aliyorsunuz tam aliyorsunuz

Son Düzenleme: mancukya ~ 24 Ağustos 2009 21:42
gladyator79
30-08-2009, 23:14   |  #5  
Yıllanmış Üye
178 mesaj

1 yil once Microsoft life cam vx 3000 satin aldim
memnunmusunuz diye soran olursa? son derece sikayetciyim driverlarini güncellememe ragmen tekrar tekrar kaldirip kurmama ragmen  msn de 15 dakika sonunda yuzunuzu gosteremeyecek kadar goruntu bulaniklasiyor
msnde gorusme yaparken varolan cam menusu birden ortadan kayboluyor ve pc ac kapa yapmadan cam menusu geri gelmiyor msn den haric kamerayi calistirdiginizda hic bir goruntu bozuklugu yok ama msn calistidiginizda sorun cok benimle birlikde ayni cam alan arkadasimda ses sorunundan sikayetci ses karsi tarafa giderken kesik kesik gidiyor ortada buyuk bir uyumsuzlugun oldugunu dusunuyorum daha ustu modellerde durum nedir hic bir fikrim yok ama kullandigim modelden cok sikayetciyim

zifir53
28-02-2010, 19:46   |  #6  
Taze Üye
3 mesaj

Ben de Microsoft LifeCam Cinema kullanıcısı olarak şunu söylemek istiyorum ki kameranın görüntüsü süper ama msn de açtığın zaman berbat bir görüntü çıkıyor ortaya msn de görünceye kadar herşey iyiydi aldığıma pişman oldum...