arkadaslar 21.09.2009 tarihinde vizyona girmiş. ben de 2 gün önce izledim.
Seri adı: Redemption (kefaret)
bölüm adı: Orientation (uyum sağlama)
hiç izlemedim bu Heroesi Lost ve Prison Break kadar zevk vermedi açıkçası.Lost'la PB'nin yeri tabikide ayrı, iki ayrı şaheser onlar. ama heroes'da öyle yabana atılcak bi dizi değil, bunlardan sonra gelir yani, en azından ilk 2 sezonundaki kalitesi tartışılmaz. 3.de bocaladılar biraz ama 4te toparlicaklar gibi, en azından PB'deki t-bag 4. sezonda heroesda;)
LOST 1 numara, Prison ise gönlümde 1.
Heroes ve diğerlerini hiç izlemedim..Suppernatıonal dizisini çok yapmacık buluorum :)
supernatural'da ayrıca kaliteli bi yapım, hayatın anlamını vercek değiller dizide en nihayetinde, eğlencesine bakıp geçiceksin, yoksa lost'da dahil bicok dizi saçma gelir...
Hocam sana dini diziler keyif verir, gerisi kafir gavurların yaptığı yalan dolan kalır kanımca..
Durduk yere değil, geçen günkü muhabbetlerin üzerine yazdığım bir zımbırtı idi bu..
"Kardeş" diye hitap edilmesini hep garipsemişimdir içten içe..
Durduk yere değil, geçen günkü muhabbetlerin üzerine yazdığım bir zımbırtı idi bu..Hem muhtabım değilsin yazmışsın habire cvp yzıyorsun.
"Kardeş" diye hitap edilmesini hep garipsemişimdir içten içe..
ne anlamaz adamsın yahu. CU_GS7 harbi manyamışsın senyoksa ilahiler mi dokundu, kanına.
Hem muhtabım değilsin yazmışsın habire cvp yzıyorsun.Bu konudaki yazdığım mesajın saatine bakarsan, sana muhattabım değilsin dememden 45 dakkika öncesine ait..
ne anlamaz adamsın yahu. CU_GS7 harbi manyamışsın senyoksa ilahiler mi dokundu, kanına.
Vay sonunda bir şeyi anlatabildim demek sana adımla hitap etmemişsin tebrik ederim..
Neyi anlamamışım da "anlamaz adamsın" diye teşhis koyuyorsun, üstüne hakaret edip kaliteni ortaya koymuşsun?!İlahiler ne dokunacak bana, dinlemem, bilmem, dinleyene niye dinliyorsun demem; umrumda değil.. Ama her konuya dini karıştırısan ben de sana karışırım.. Durum bundan ibaret oldu şimdiye kadar..
Direkt bana, hakaret şeklinde yazmadığın sürece ve sürekli forumda dinden bahsetmediğin sürece muhattabım değilsin, çünkü aramızda bir "mizah" farkı var bence.. Ama bu 2 konuda forumda din konusunda ve bana hakaret etme konusunda ısrar etmeye devam edersen benim sanal eğlence kaynağım olursun, daha doğrusu olmaya devam edersin.. =)