Ve sistemi kurdum..Yorumlarınızı alalım arkada$lar
Sonra kendim ayrı alacağım onu in$.. toplattığım yer 2 parçayı bulamadı ßen temin ettim.. RAM VE HDD =) vatana gidip kendim aldım.. ram in sonunu ßen aldım :D.. $imdi onlara stok fanı desek i$lemciye bulamasalardı dellenirdim onuda ßen almiim artık dememek icin sonraya bıraktım
Zalman tavsiye ederim fan olarak :)
Adem muhtemelen Noctua ya da Akasa Nero önerecektir :))
Akasa Nero önermi$ti :D güzel i$lemci soğutucusu.. zaLmanda öyle.
cixboy bu aldığın klavyenin ne gibi bi özellikleri var?
fifa cod oynarım dersin ama o sistemde gerisi kesilmez bak :D
x7 var bende de işte.atilla sanırım senin şu CS turnuvasına giren arkadaşın değil mi bu?x7 yetersiz gelebilir tabi 2500dpi sonuçta abarmaya kabarmaya gerek yok.ama çok rahat o ayrı.tuş sayısı da abartılacak kadar yok.tamamı dahil 6 tuş var.
x7 kullanmıcakmış zaten deathadder almayı düşünüyor :)
x7 bitti deathadder alıcak araştırma aşamasındayız :)) Sol el bulursak alıcaz.
cixboy bu aldığın klavyenin ne gibi bi özellikleri var?
Klavyenin makro özelliği var.. Türkçe driverini indirip kuruyorsun razer in sitesinden.. klavye tamamen makro olarak türkçele$iyor.. Ayrıca Macro özellikli programlanabilir Hyperesponse tuşları, Parmak izi bırakmayan tuşları, arka ışıklandırması ve eşsiz WASD ışıklandırma özellikleriyle Razer Lycosa klavye şekil ve özelliğin mükemmel karışımı!
1000Hz Ultrapolling / 1ms tepki süresi Kulaklık çıkışı ve mikrofon girişi Çıkarılabilir bilek destekleyici Bir adet dahili USB portuSon Düzenleme: ciX ~ 21 Ağustos 2010 18:55
benim g800mu da da var o kulaklık mikrofon usb portu.hatta sadece bunları kullanıyorum.usb portunun ucu altın kaplama mesela hani şu hdmi larda olduğu gibi.tepki süresi arttırma tuş yeri değiştirme falan da var.
parasına göre yeterince iyi.fazlası da aşar beni zaten :D
profesyonel oyuncu olsam bakmam ama.
benim g800mu da da var o kulaklık mikrofon usb portu.hatta sadece bunları kullanıyorum.usb portunun ucu altın kaplama mesela hani şu hdmi larda olduğu gibi.tepki süresi arttırma tuş yeri değiştirme falan da var.parasına göre yeterince iyi.fazlası da aşar beni zaten :D
profesyonel oyuncu olsam bakmam ama.
evet çok aßartmamak lazım.. i$i görsün yeter zaten.. önemli olan zevk almak =) dimi
Hade ekLe de oyun testlerine bakalım
eklicem en kısa zamanda..
hangi ramleri.. harici olanlarmı ? =) anlamadım hangisi