o zaman tüm tartışmaya son noktayı koyuyorum ayağını yorganına göre uzat:D
ve tanrı erkeği yarattı
- 1
- 2
dextercano zaman tüm tartışmaya son noktayı koyuyorum ayağını yorganına göre uzat:Tartışılacak bir durum yok ki. Bana ve birçok kişiye komik gelen bir yazıyı kaldıramayan veya üzerine alınan insanlar var hepsi bu.Yok tanrı niye demişim.
Yok saçmaymış.
Bence çok zeki bir insan yazmış bu yazıyı. Bir o kadar da komik oldugu kadar düşündürücü bir yazı. Bakın babalarınıza dedelerinize sonra da yazıya.
tartışmayı ben başlatmaDIMKİ arkadaşın biri yok biz müslümanlar allaha tanrı deriz dedi ben ona kızdım sonrada bizim mesajlarımız siliniyor yani uyarılması gerekenler başkası burda kurunun yanında yaşda yanıyor ben arkadaşın o sözlerine kızdım sakın yanlış anlama
PcMaKeRHackerCesur sen devam et abi aldırma. İyi güldüm. komedi de bile kusur arayan millet olduk ya helal bize.O eskidendi kardeş. Şimdi takmıyorum kimseyi. Doğru olduguna inandıgım şeyleri yapmaya da devam edecegim
Küçükken forumlarda tartışır, altta kalmaz birazda agır konuşur ban yerdim fakat bu foruma geldim geleli hakaret etmiyorum. Yorumlara gülüp geçiyorum. Sonuçta paylaşım yapıyorum. Tutup şu sorunum var diye yardım istemiyorum.
Elimden geldigince paylaşımlar yapıp yardımcı olmaya çalışıyorum. Ve foruma katkı sagladıgımı düşünüyorum.
Gerisi teferruat...
H@ckerCesurTartışılacak bir durum yok ki. Bana ve birçok kişiye komik gelen bir yazıyı kaldıramayan veya üzerine alınan insanlar var hepsi bu.Tanri bunu kabul etti ve erkek 20 yil erkek olarakYok tanrı niye demişim.
Yok saçmaymış.
Bence çok zeki bir insan yazmış bu yazıyı. Bir o kadar da komik oldugu kadar düşündürücü bir yazı. Bakın babalarınıza dedelerinize sonra da yazıya.
yasadi sonra evlendi ve 30 sene esek olarak sabahtan
aksama kadar calisti ve agir yukler tasidi. Sonra
cocuklari oldu ve 15 yil kopek gibi yasadi, evi
korudu, aileden artanlari yedi. Sonra ilerleyen
yasinda 10 yil maymun olarak yasadi. Aptal gibi
davrandi ve torunlarini eglendirdi. Bu bugune kadar
boyle geldi...
kusura bakma hacker kardeşim dedelerinize babalarınıza bakın demişsin ama benim babam ne bizim için eşek konumuna düştü ne biz ona köpek muamelesi yaptık nede torunları ona karşı saygılarından bişey kaybettiler..bizim babalarımız dedelerimiz erkek gibi yaşar erkek gibi ölürler...senin ataların hangi şartlarda yaşamışlar orasını bilemem...ama tahminen yaşın itibari ile bu tarz bir olgunluğa ulaşmamış olmanı normal karşılıyorum...zira günümüz tiki gençliği ne babalarına nede kendilerine saygılılar ancak her taraflarını deldirip deldirip saçma saç modelleri ile uğraşmaktan başka bir işe yaramazlar...
boşver k4y4 ve mustafa can....isteyen Allah der isteyen rab isa der isteyen tanrı der isteynde baska bişey der.her koyun kendi bacağından asılır nasılsa.siz ne karışıyorsunuz bırakın isteyen istediğini desin.mesela ben Allah derim kimse de karısmaz.bende kimseye karışmam bu konularda.herkesin yaptığı kendine canım...öle değil mi?
gelefsaneboşver k4y4 ve mustafa can....isteyen Allah der isteyen rab isa der isteyen tanrı der isteynde baska bişey der.her koyun kendi bacağından asılır nasılsa.siz ne karışıyorsunuz bırakın isteyen istediğini desin.mesela ben Allah derim kimse de karısmaz.bende kimseye karışmam bu konularda.herkesin yaptığı kendine canım...öle değil mi?ok değiştirdim
gelefsaneboşver k4y4 ve mustafa can....isteyen Allah der isteyen rab isa der isteyen tanrı der isteynde baska bişey der.her koyun kendi bacağından asılır nasılsa.siz ne karışıyorsunuz bırakın isteyen istediğini desin.mesela ben Allah derim kimse de karısmaz.bende kimseye karışmam bu konularda.herkesin yaptığı kendine canım...öle değil mi?Haklısın Kardeşim cvp yazarak hata yaptığımı düşünüyorum
yani yok daha böyle birşey her koyun kendi bacağından asılır o yazında sanki tanrı diyenlere bir ama var ama neyse uzatmanın alemi yok sonra suçlu biz oluyoruz
cbilgen13kusura bakma hacker kardeşim dedelerinize babalarınıza bakın demişsin ama benim babam ne bizim için eşek konumuna düştü ne biz ona köpek muamelesi yaptık nede torunları ona karşı saygılarından bişey kaybettiler..bizim babalarımız dedelerimiz erkek gibi yaşar erkek gibi ölürler...senin ataların hangi şartlarda yaşamışlar orasını bilemem...ama tahminen yaşın itibari ile bu tarz bir olgunluğa ulaşmamış olmanı normal karşılıyorum...zira günümüz tiki gençliği ne babalarına nede kendilerine saygılılar ancak her taraflarını deldirip deldirip saçma saç modelleri ile uğraşmaktan başka bir işe yaramazlar...Ya sanki gerçek bir olay anlatıyorum. Anlama kapasitene hayran kaldım. Ne bilim. Neden her mesajın altından art niyet çıkartıyorsun. Sonuçta ortada bir benzetme var. Yani mesela senin baban deden sana hiç aslan gibi çocuk gibi şeyler söylemedi mi. Bu da ona benzer mizahi bir benzetme. Bence sen fazla uzatma... Çünkü ne desem kendine göre anlayacaksın. O yüzden bundan sonra birşey yazarsan sana verecek cevabım yok. Git eğlence yerine daha ciddi konularda takıl.
- 1
- 2