<<JAVA HaBeR>>>

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
SeRBoY_WHiTe
17-05-2005, 17:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
390 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2004

Formu hareketlendirme ve cekiciligini artırma babında guncel bir Java haber konusu acmanın cok faydalı olabilecegini dusundum. O yüzden arkadasların güncel Java Teknolojileri haberlerini bu baslık altında toplamayı uygun gordum. Umarım ilgilen olur.
Simdiden kolay gelsin!...

SeRBoY_WHiTe
17-05-2005, 17:14   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
390 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2004

Yazılım geliştiriciler, Sun Microsystems’e ödül yağdırdı

Yazılım geliştiricilerinin ortak adresi Developer.com tarafından her yıl verilen ‘Yılın Ödülleri’ni bu yıl 6 kategoride Sun Microsystems’ın ürün ve teknolojileri aldı. Yazılım geliştiriciler, yüzlerce aday arasından yaptıkları seçimde, ‘Yılın Teknoloji Ödülü’ne Java 2 Platform Standard Edition, J2SE 5.0’ı layık gördü. Yılın Kurumsal Geliştirme Aracı Ödülü’nü Java Platform Enterprise Edition, J2EE, Yılın Web Hizmetleri Geliştirme Aracı Ödülü’nü Java Web Services Developer Pack alırken, Kablosuz/Mobil Geliştirme Araçları Kategorisi birincisi J2ME Wireless Toolkit 2.2 oldu. Yazılım geliştiricilerin oylarıyla ‘Yılın Java Aracı’, Sun Java Studio Creator, Açık Kaynak Geliştirme Aracı ise NetBeans Entegre Geliştirme Ortamı seçildi.

Developer.com’un her yıl düzenlediği ‘Yılın Ürünleri Ödülleri’, programcıların çalışmalarını önemli ölçüde etkileyen ürün ve teknolojiler için veriliyor. Geçen kış yüzlerce ürün ve teknoloji ödüller için aday gösterildi. Okuyucuların oylarıyla finale kalan ürünler belirlendi. Developer.com, Jupitermedia’nın bir bölümü olan JupiterWeb’in mülkiyetinde yer almaktadır.

Bu vesileyle İlk haberde benden gelmis olsun...

SeRBoY_WHiTe
17-06-2005, 16:09   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
390 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2004

Mobil Cihazlar İçin Java
Mobil cihazlar için Java uygulamaları mı arıyorsunuz?


Mobil Java uygulamalarına yönelik çalışma yapanların kaynak adresi olma hedefiyle yola çıkan Mobilpro.com, çeşitli mobil uygulama ve Java haberleri dışında geliştiriciler, mini sözlük, J2ME oyunları, telefonunuza uygulama yükleme gibi bölümler içeriyor. Mobilpro.com, ülkemizde her geçen gün daha fazla kişinin ilgi duyduğu ve uygulama geliştirdiği mobil yazılım alanına ilgi duyanların ziyaret etmesi gereken bir adres.