lütfen..acil yardım...xp üzerinde çalışırken birden makina kendi kendine kapandı..açtığımda işletim sistemi yok uyarısı verdi..içindeki verileri en iyi hangi programla kurtarabilirim..
veri kurtarımı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.teşekkürler.file recovery,easy recovery gibi programları kulandım ama olmadı..file recovery de hdd yi görüyor içinide görüyor ama dosyalar ifadeler saçma sapan bir şekilde..anlayamıyorum!
Get Data Back dene..Ayrıca arama yapsan bayağı cevap alıırdın...Çünkü bu soru bayağı sorulmuştu.
Get Data Back dene kesin çözüm
Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayalım arkadaşlar bizde yeni konu die açıp bakıyoruz zaman kaybı oluyor....
YETERRRRRR!!!abi bu nedir ya kendini bilmez yeni uyelerden cektıgımız....
Arkadaşlar bırakın isteyen, istediği şeyi, istediği zaman yazsın ya.. sorun etmeyin bunu bukadar.. Arkadaş yeni üye olmuştur, yazma gereği duymuştur, yazmıştır.. Sizler, forumun en katılımcı üyeleri olarak, yeni gelen arkadaşları, "kendini bilmez" olarak nitelendirirseniz, nasıl bu forumdan gelişme beklersiniz? Yapmayın..
Abi yeni üyede insan tarihe ve eklenen mesajlara bakar ya... Birde başka şey yazsa gam yemiyecem Diablo nun söylediğini tekrarlamış... Ey Allah'ım sabır....
Uyaralım da gelende yeni bişey yazmıyoki ya konunun sonunda geyik muhabbetine giriyor veya yazılan mesaja katılıyor...