evet arkadaşlar biri benim 500 gb taşabilir hdd mi biçimledi benimvarım yoğum onun içinde idi bir program kullandım R-stıdio diye ama birişe yaramadı bana kaliteli bir program lazım önerileriniz için şimdidenteşekürler hatta programı indireceğim linkki de verirseniz çok makmulegeçer
veri kurtarma hangi program önerirsiniz..?
Harddiski biçimlendirdikkten sonra üzerine yeni veri yazmadıysanız easy recovery öneririm. Benzer sebeblerle defalarca kurtarma yaptım ve çoğu zaman verilerimin %98 i geri geldi. Yalnız program sadece xp de sorunsuz çalışmakta ve diski taratıp kurtarılacak dosyaları bulduktan sonra kurtarılacak dosyaların kayıt yeri olarak kurtarma yapılan diskten farklı bir konum seçmelisiniz. Aynı disk üzerinde hem kurtarma hemde kayıt yapılamamakta.
arkadaşlar ben win 7 kullanıyorum easy recovery bir işe yarar mı
recovery i öneririrm isterseniz bir deneyin ben bi keresinde kullanmıştım işe yaramıştı
bir kaç tane recovery indirdim vürüslü çıktı varsa sağlam link verirseniz sevinirim
bir de bunu deneyin belki işinize yarar
eyvallah işe yarar sana söylerim
bana yaramıştı umarım sizin de işinize yarar...
Recuva kullan gerçekten süper bir program +TR kullanımıda cabası
Get data back
Easy Recovery
RecoverMyFiles
Recovery My Files Office
Virtual Lab
R-Studio
Restorer2000
Benim Önerim Restorer2000 + R-Studio Tabi veri üstüne veri yazmadıysan sonuç alabilirsin.
Recuva indiriyorum şuan inşallah memnun kalırım.
PC Inspector File Recovery öneririm..
Veri kurtarma konusunda kendimize güveniyoruz. Veri kaybı yaşadığınız medyalardan veri kurtarma işlemlerini laboratuvar ortamında profesyonel olarak yapıyoruz. Daha fazla bilgi için 0312 431 01 44 Acil 0533 607 43 45 http://www.ankaraverikurtarma.com/