Veri Kurtarma

selokk
03-03-2009, 18:56   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
66 mesaj

arkadaşlar başka bir sorum daha olucak...

sizce ben bu harddiski bir veri kurtarma şirketine götürsem bana bu bilgisayar alındığından bu yana silinen --(mesela Belgelerim içine klasör oluşturdum resimleri bu klasöre attım. masaüstüne yapıştır demeden bu resimleri sildim(acemiydim o zamanlar). masaüstüne yapıştır dediğimde doğal olarak "Eksik Kısayol" hatasını verdi)-- veya parantez içinde açıkladığım türde kes yapıştır hatası yapılan resimleri de geri getirebilir mi?? resimleri sildiğim yıl 2007 mayıs civarı.

Banned
03-03-2009, 20:19   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
selokk
arkadaşlar başka bir sorum daha olucak...

sizce ben bu harddiski bir veri kurtarma şirketine götürsem bana bu bilgisayar alındığından bu yana silinen --(mesela Belgelerim içine klasör oluşturdum resimleri bu klasöre attım. masaüstüne yapıştır demeden bu resimleri sildim(acemiydim o zamanlar). masaüstüne yapıştır dediğimde doğal olarak "Eksik Kısayol" hatasını verdi)-- veya parantez içinde açıkladığım türde kes yapıştır hatası yapılan resimleri de geri getirebilir mi?? resimleri sildiğim yıl 2007 mayıs civarı.

Yok arkadaşım o kadarda değil. Sürekli kullandığınız hardsikten 2007 yılında silinmiş kimse geri getiremez.

Fattur
03-03-2009, 21:55   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

bir nebze geri getirilebilinir.Ama çok düşü ihtimal..