Elimde yedeklenmemiş 1,5 TB civarında film, müzik vb. dosya var. DVD'ye yazmayı düşündüm ama en kaba hesapla bile 310 adet DVD kullanmam gerekiyor. Ki çok büyük zaman kaybı ve mali külfet. Şimdi GG üzerindenbir ürüne teklif verdim, 1 TB'lık bir disk. Oraya da kopyalama yapmayı düşünüyorum. Çünkü disklerimden biri bir süredir ısınıyor ve canımı sıkıyor. Siz, verilerinizi nasıl yedekliyorsunuz?
Verilerinizi nasıl yedekliyorsunuz?
Oy vermiyorum çünkü yalnız birini kullanmak doğru değil. Büğün resimler, videolarımı sadece harddiske güvenmek ne kadar mantıksız ise her filmi dvd ye de kaydetmek o derece mantıksız. En az 2-3 ayda bir eleme yapıp, önemsizleri siler benim için önemli olan ama şart olayanları harddiskete bırakır olmazsa olmaz resim, video, yazılım vs. 10-15 gb veriyide dvdlere atarım.
bende 250 gb lık wd var harici arasıra içindekliler uçuyo bende artık dvd ye yazıyorum bu arada bir dvd ye 6 film atabiliyorsun biliyorsun sanırım dvdrip filmleri..yani bence sadece harici çok sağlıklı değil..
hem harddiske hemde flasha atıyorum
Sabit Disk'imde yedekler için bir bölüm bulunur o kadar.
benim için norton yedekliyor :D dosyaları kendilerinden daha küçük bir boyutta internet alanına yedekliyor sabit diskte hiç bir yer kaplamıyor yedekler :D