Verim Ticari Ön Muhasebe Programı

verimticari
14-12-2011, 19:32   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Verim Ticari 2003 yılında kurulmuştur.Verim Ticari kurulduğu tarihten itibaren çeşitli firma ve sektörlere yazılımprojeleri geliştirmektedir. Cihaz otomasyonları, sipariş takip,personel takip, üretim takip, maliyet analizi ve üretim planlaması üzerineyazılım projeleri geliştirmiştir. Fakat oluşturulan bu özel yazılımlarınhepsinin de finans yazılımına yani muhasebese altyapısına entegre edilmeihtiyacı duyması, ekibi düşündüğü planını uygulamaya yöneltti.


Bu nedenle yazılım ekibi 2004 yılındaön muhasebe programı yazmak için kolları sıvadılar. Böylece sekötürün liderfirmalarından biri olan “Verim Ticari”nin temelleri atılmış oldu.


İlk olarak verim ticari ön muhasebeprogramı 2005 yılında beta sürümünü yayınladı. Programdaki eksiklerin tamamen giderilmesiile 2006 yılında Türkiye genelinde program satışa sunuldu.


VerimTicari Yazılım ekibi programı geliştirirken en başta diğer yazılımlar gibi aynımodülleri geliştirdi. Her ticari yazılımda çek-senet, banka, kasa,fatura vesipariş gibi modüller bulunmaktaydı. Fakat yazılım ekibi modül yazılırkendevamlı adına yakışır olması için sürekli "bu modül en Verim’li şekildenasıl kullanılır?” diye düşünerek yazılımı geliştirdi. "Kolay veKullanışlı” felsefesi bu yıllarda ürünle bütünleşmeye başladı.


Yazılımekibi Verim’in bu derece başarılı olmasından dolayı 2008 yılı başında elindekidiğer 12 programın geliştirmesine son vermiş ve tüm haklarını farklı firmalarasatarak sadece Finans ve TicariProgramlar alanına odaklandı.