arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum...ama taksitle alabilirim... vestelin katyaloğuna baktım fikriizi bekliyroum:)
Vestel'den Laptop Alayım mı ?
bende vestelin laptop u nu aldım.şu an için memnunum. Tamam Recep abinin dediği gibi ağır olabilir belki ama o kadar da abartılacak bi fark yok.insanı rahatsız edecek kadar.ben sürekli geziyorum okul zamanı bi okula bi çevreye felan derkene laptop sürekli omzumda.çok uzun zaman taşıyınca evet ağırı yapıyor ama diğerlerinide o kadar süre taşısaydım onlardada yapardı. Bence al. diğer markalara göre daha ucuz olan modelleride var
onlarca marka var bence başka seçin...
Ben vestel markası altındaki hiçbir ürünü önermiyorum son derece kalitesiz ürün yapıyorlar.Laptoplarını bilemem ama televizyonları dolapları uyduları falan çok dandik.Sana önerim datron al çok iyi bir marka ve bilgisayarlarıda çok kaliteli..
gökhan19Ben vestel markası altındaki hiçbir ürünü önermiyorum son derece kalitesiz ürün yapıyorlar.Laptoplarını bilemem ama televizyonları dolapları uyduları falan çok dandik.Sana önerim datron al çok iyi bir marka ve bilgisayarlarıda çok kaliteli..kesinlikle katılıyorum bence hp yi yerçih etmelisin
peki o zaman bana 1500-2000 arası taksit yapılacak 2.00 Ghz işkemci 2 gb bir laptop önerebilir misiniz?.... Yardımcı olursanız sevinirim ...
ÜRÜN ADI : HP GH801EA DV6362 AMD TL56 1GB 120GB 15.4 VISTA-P
GARANTİ SÜRESİ : 24
İşlemci : AMD Turion 64 X2 Mobile TL-56 512KBx2 L2 ön bellek
Sistem belleği : 1 GB DDR2 (2x512MB) 667 MHz, maks. 2GB
Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce? Go 7200 256 MB'a kadar paylaşımlı
Ses Kartı : 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Altec Lansing® hoparlörler
Modem / faks : 56K modem
Network : 10/100 Mbps
Pcmcia : 1 ExpressCard/54 yuvası
Sabit Disk kapasitesi : 120 GB 5400 RPM SATA
Disket Sürücü : Yok
Optik sürücü : DVD +/- RW SM LS
Batarya : 6 Hücreli
Klavye : 101 Tuşlu Klavye
Ekran : 15.4 WXGA (1280 x 800) BrighView Widescreen / HP Pavilion web kamera
İşletim sistemi : Vista Home Premium İngilizce/Türkçe Dil seçeneği
Boyutlar : 357 x 257 x 254 mm / 2,99 kg
Geliştirilmiş Port'lar : 3 x USB 2.0, 1 x IEEE-1394, 1 x S-Video TV çıkışı,
Kablosuz haberleşme : Intel® Wireless LAN 802.11a/b/g Mini PCI card, Bluetooth
Bellek Kart Okuyucu : 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
vestelden çok daha iyi bir notebook taksit seçenekleri mevcut,
CARDFİNANS a 4 ve 8 ay , GARANTİ BONUS a 3 ve 6 ay , İDEAL karta 6 ay peşin fiyatına taksit yapıyorlar. 12 aylık taksitlerde de vade oranları düşük.
TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİ İÇİN AMA BEN ÖNERDİĞİNİZ ÖZELLİKLERE GÖRE İNCELİYORDUÖ AMA KARŞIMA http://www.vestel.com/Cultures/t ... g=_BILISIM_URUNLERI ÇIKTI .ZAHMET OLMAZSA BUNUN İÇİN FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ... ÇÜNKÜ NERDEYSE AYNI FİYAT:))))
antalyadan da bu pc yi alabilir miyim ? bir de ben kart filan kullanmıyorum senetle yaparım işimi...
Ben senin yerinde olsam Casperın yanına bile yaklaşmam...
Onun dışında uygun bır bilgisayar arıyorsan MSI, HP, ASUS bu markalara yönelebilirsin.
Casperdan uzak dur. al sana laptop. --> --> --> http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29251
ben bunları kartsız alabilir miyim arkadaşlar... bir de antalyadaki durum nasıl ?
zor artık kart her yerde ama kartsız olsabile vade farkı bindiriyorlar
hmmm sizce ne yapmakıyım fark çok olur mu