VHS Kasetlerimden DVD yapmak istiyorum

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
21-09-2006, 10:20   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
43,715 mesaj
osman seven
Sayın Yetkili,

Benim 2 sorum olucak.

1.si: VHS Kasetlerimden DVD yapmak istiyorum. Bu iş ile ilgili nasıl bir kart almam gerekiyor? (Hangi markanın hangi modeli?) Not: Laptop ta kullanacağım için kartın external olması lazım.

Ayrıca yine bu konuyla ilgili: Geçenlerde Teknesoda bir görevli tv kartının s-video girişiyle de aynı işlemi yapabileceğimi, sadece pınacle gibi yazılımlara ihtiyacım olduğunu söyledi. Sizce bu bilgi doğrumu? (Benim aklıma pek yatmadı da).

2.si: Light script özelliği olan bir externa dvd writer aldım fakat dvdlerimin üzerine baskı yapamadım. Acaba cd'nin de bu özellikte mi olması gerekiyo?

Teşekkürler,

CHIP YARDIM MERKEZİ:

En ucuz yöntem filmleri bilgisayarınıza bir TV kartı veya S-Video girişi olan herhangi bir ekran kartı ile aktarmaktır. DV camcorder veya dönüştürücü kutuların aksine, filmin sesi PC'ye ses kartının line-in girişinden aktarılmak zorunda. DV camcorder konusu biraz daha değişik, onlar görüntü ve ses bilgisini bileşik olarak FireWire portundan aktarırlar. Biraz daha pahalı bir yöntem VHS filmlerinizi PC'nize bir DV camcorder veya bir DV dönüştürücü ile veya bir görüntü yakalama kartı ile aktarabilirsiniz. Bu aygıtlar görüntü sinyallerini ilk önce kendi içlerinde dönüştürürler.

2-  Kullanacağınız boş DVD ninde Light script özelliğinin olması gerekiyor. Philips marka alabilirsiniz.