arkadaşlar lütfen yardım. vistayı kurdum via cpu to agp controller'da sorun var ünlem işaredi çıkıyor onu pci a çevirdim bu sefer ekran kartımı gördü ama driver ini yükledim yine sorun çıktı. allahım delirmek üzereyim lütfen bi yardım
VIA CPU to AGP CONTROLLER SORUNU LÜTFEN YARDIM.
yaa yok bütün herşeyi yaptım update yaptım. sonra via nın sitesinden en son vga controller driverlarını indirdim. asusun sitesine girdim. olmuyoda olmuyo. asusun sitesindede p4v8x-x yani benim anakartın via controller driverlarına baktım indirdim yok gene olmuyo zaten daha vista uyumlusunu eklememiş asus hazretleri deli etti beni bu asus bidaha asus mu aslaaaa .
http://www.viaarena.com/default. ... &OSID=36&CatID=3170
bu adresten via hyperionu çek ardından kur ekran kartını tekara yükle sistemin çalışacaktır
erkançı dinle gerısını merak etme
doğru borgayı dinle gerisine karışma
korsannetteam'ı dinleyin beni değil...
:))
ewet çok güzel sana bir çamurdan çıkmış ekmek takıcam
??? bu nedemek yaw ayrıca kime neden söylediğini bilmiyorum herkes top sende misali sırf mesaj sayısını arttırmak için aynı şeyleri yazıp durmuş.vistada via çipsetini tanımama gibi bir sorun yok.p3 1100 via çipsetli anakartta bile çalışıyor sorunsuz 1gb ram takınca.onda bile tanımadığı birşey yok olduğuna göre kurulum hatalı tamamlanmış.format atıp yeniden vistayı kur olmassa eğer yapacak birşey yok güncel anakart almandan başka.