slm arkadaslar arkadasın pc ye vice city yükledik eski anılar depresti fakat pc oyunu açıo 1 dk sonra mavi bir ekran geliyor güvenli mod falan tak reset atıyo pc bunun sebebi ne olabilir :S
vice city sorunu
Ya o oyun çok eski GTA IV oynayın.Ugraşmaya deymez:D
hadi olmadı san andreas oyna :D
Ekran kartın düşüktür.Sen Ram ve Ekran Kartını yazarsan bişeyler söyleyebilirim.Ama Vice city oynuyucana GTA IV oyna daha iyi onla hiç uğraşma...
ram 512 mb ekran 128 mb gforce fx 5200... benim fx5500 vardı 256 mb yandı o ondada aynı sorun vardı vice city de 128 likte de aynı sorun var GTA 4 vice city gibi mi
o mavi hata ramdan kaynaklanıyor.Ama bazen format o hatayı gideriyor.
falcon15ram 512 mb ekran 128 mb gforce fx 5200... benim fx5500 vardı 256 mb yandı o ondada aynı sorun vardı vice city de 128 likte de aynı sorun var GTA 4 vice city gibibu ekran kartı ve ram ile gta4 ü unut
arkadaşım sana 2 şey söyleyeceğim 1.cisi pc ne format at 2.cisi ram ve ekran kartını değiştir ha pardon 3.üncüsü gta vıce city kurma git gta ıv kur be oynanmaz gta vc :))
o sistemle vıce cıty de zor oynanır gta 3 kur rahat oynarsın
ekran kartını bilmem ama 512 ram gta vice city i uçurur
falcon15ram 512 mb ekran 128 mb gforce fx 5200... benim fx5500 vardı 256 mb yandı o ondada aynı sorun vardı vice city de 128 likte de aynı sorun var GTA 4 vice city gibiAralarında çok fark var hele ki GTA IV'de gün doğumu ve çatışma sahneleri süper.