acaba www.youtube.com'dan nasıl video indirebileceğimi bilen biri varsa ve yardım ederse çok sevinirim
video indirmede yardım
www.fidyo.com/fidyo_setup.exe dan indereceğiniz bir program aracılığı ile sadece youtube dan değil video.google.com, metacafe.com, dailymotion.com, break.com ve vids.myspace.com sitelerinden istediğiniz videoları kayıt edip izleyebilirsiniz.
İyi gunler dilerim
teşekkürler çok yardımcı oldunuz
geehanwww.fidyo.com/fidyo_setup.exe dan indereceğiniz bir program aracılığı ile sadece youtube dan değil video.google.com, metacafe.com, dailymotion.com, break.com ve vids.myspace.com sitelerinden istediğiniz videoları kayıt edip izleyebilirsiniz.İyi gunler
Programı internette ararken buraya yönlendirdi. Belki aynı alıntı mesajı yeniden gönderdim.Özür dilerim
http://vixy.net buraya video nun ırl sini yaz istediğin formatta indir
Benim tercihim 'Download Helper'
firefox eklentisi.
bunun içn inndir.com dan youtube proğramını indirebilirsin veya www.youtubekaydet.com sitesine girip boşluğa videonun url linkini yapıştırıp indir veya download duğmesine bas iner indirmeden önce videoyu izlersen pc ne indirmen 2saniye sürer zaten izleyince pc ye kaydolio sonra sen onu kulanılır yapion masa ustune olion ole olio:P