hangi siteye girersem greyim, üstte,bu web sitesi adobe flsh player eklentisini yüklemek istiyor.web sitesine ve eklentiye güveniyor ve eklentiyi yüklemek istiyorsanız, burayı yıklayın.yazıyor.ne yapmam gerektigin yazar mısınız
video izleme
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/indir.php?lid=3040 seçeneğinden flash player'ı indirip kurun.
ben daha önce hem yazdığınz siteden hem başka sitelerden yüklemye çalıştım,bi iki dk içinde yükleniyor , daha snra ekrana flash player sözleşmesini okudum ve kabul ediyorum geliyor,ordan tamam diyip yüklüyorum,yüklendi diyor hatta program ekle kaldırda da görünüyo yüklenmiş olarak.fakat internete girdiimde tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum
yine yükledim ve yine aynı sorunla karşılaşıyorum lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi???
hayır youtubeda hiç bi şekilde video izleyemiyorum.
You need to upgrade your Adobe Flash Player to watch this video.
Download it from Adobe. yazıyor her videoyu açmaya çalıştığımda üzerinde.adobu yüklemeyi defalarca denedim,denetim masasında Adobe Flash Player 10 ActiceX ve Adobe Flash Player Plugin 64bit diye 2program kurulu görünüyo. günlerdir uğraşıyorum defalarca yükledim fakat olmuyor
herhangi bir siteye grdiğimde,üstte,bu web sitesi adobe flash player eklentisini yüklemek istiyor.web sitesine ve eklentiye güveniyor ve eklentiyi yüklemek istiyorsanız burayı tıklayın yazıyor fakat yüklememe rağmen aynı yazıyla karşılaşıyorum ve video izleyemiorum.yardımcı olabilir misiniz