Öncelikle merhabalar,
Arkadaşlar youtube olsun facebook olsun videoyu izlerken tam ekran yaptığıma takılıp kalıyor küçülttüğümde ise görüntü tekrar akmaya başlıyor acaba neden böyle ? tam ekran yaptığım zaman sorun oluyor ?
internet tarayıcının artıklarını temizleyip tune up programı veya CCleaner programı ile tekrar videoyu izlemeyi denediniz mi ?
yada
internet tarayıcınızı değşitirmeyi ?
Sadece buraya mesaj atabilmek için kayıt oldum biraz önce :)) Google Chrome kullanıyorum aynı sorun bendede olduğundan google da arama yaptım sonra chrome ayarlarından bi kaç bişey denedim ve sorunu çözdüm :)) Chrome ayarlarında Facebook ve Youtube a Tam Ekran İzni veriyor... bu izinleri kaldır.. sonra youtube a gir ve tam ekran yap.. takılıyormu bak.. Bana göre Chrome Firefoxtan gözle görülür derecede daha hızlı.. en azından takılmadan tam ekran izleyebilirsin:) dene ve sonucu yaz buraya.. bakalım sendede olacakmı .... izleyeceğin yol chrome ayarlar, gelişmiş, gizlilik/içerik ayarları, tam ekran ın yanında istisnaları yönet diyor onu tıkla kaldır facebookla youtube u :)