Arkadaşlar yapmak istediğim bi video (Wmv) dosyasının sadece 7-23 saniyeleri arasını tekrar tekrar dinlemek nasıl yapabilirim? video kesip biçen iyi bi progarm var mı bildiğiniz?
Video kesmek
ulead video studio 8.0 programın adı videolar üzeride kesme biçme işleminde onun üstüne yok. bence google den bi tarat download edeceğin siteleri sana verecektir. 15 günlük deneme sürümü ama işini görür.
virtualdub da baya basit ve kullanıslı bir programdır.Ayrıca windows la birlikte gelen moviemaker ilede yapabilirsin.
En güzeli moviemaker hem Türkçe hem kullanımı çok kolay
Selam Arkadaşlar
Sorunum bu başlığa uyduğu için yeniden başlık açmaya gerek duymadım
Sorun şu:
ProvDVB den uydudan naklen yayın alırken kaydettiğim bir diziyi DVD ye aktarmak istiyorum.Ancak arada çıkan reklamlarda kayıttan çıkıp tekrar başlayıncaayrı dosyalar halinde kayıt ediyor.Buda parça parça seyretmeyi gerektiriyorki pek sıkıcı!Kayıttan çıkmasam reklamlarla beraber 5 GB'tı geçiyor. Tek parça olsun diye reklamla kayıt ettim. Şimdi bu reklamları dosyayı bozmadan bölmeden çıkartabilirmiyim. Dosya *.mpg olarak kayıtlı.
arkadaşlar nero vision express dediğiniz işlemi çok güzel bir şekilde yapıyor yani videonun istediğiniz bölümünden kesik atıp tek bir video parçası olarak çıktısını alabilirsiniz