arkadaşlar ben video arşivi yapan biriyim.bir çok film war bende ama bazı filmleri nasıl riplemişlerse explorer.exe thumbnail(ismi bu olmasada video önizlemesi olarak düşünebilirsiniz) yaparken hata oluyor.yani yukarıdaki yeşil çubuk aşırı yavaş doluyor,takılıyor. [url=http://imageshack.us/photo/my-images/213/aaaew.jpg/][/url]
buda videonun explorer.exe de takılı kalmasına neden oluyor.takılı kalınca silinmiyor,isim değişmiyor vs. bir çok sıkıntısı war.benim istediğim acaba regedit ayarlarından filan bu videolar için thumbnail oluşturmayı kapatan bir ayar varmıdır.o yeşil çubuğun dolmasını istemiyorum.umarım böyle garip bi durumu bilen wardır :/
video önizlemesiyle ilgili bir sorun(çözüldü)
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Son Düzenleme: baki_1990 ~ 20 Mayıs 2012 16:44
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj
Klasörün içinde boş bi yere sağ tıkla görünüm>listele dersen sorun çözülür.Ne demek istediğini umarım doğru anlamışımdır.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
direkt düşününce o şekilde olur gibi gözüküyor ama her klasörde ayrıntılar yapamıyorsun.mesela klasöre girdiğin gibi direk takılıyor video ayrıntıları seçene kadar çok geç oluyor zaten.çoğu forumda da senin dediğini diyolar.bu en kolayı ama her dk bu şeyle uğraşmak istemiyorum.bana kesin bir çözüm lazım.onun içinde o yeşil çubuğu kapamam gerek.direk dos dan regeditten bir şeyler gerek bana :/