xp pro kullanıyorum bilgisayarımda uzun süredir devam eden bir sorun bu.bircok formattaki videoyu herhangi bir programda (winamp,bs player,media player..) oynatmaya kalktığımda renkler soluk ve kaymıs bir sekilde oynatıyor.Şöyle de bir garipliği var,önce winampta bir video açıp sonra media playerda baska bir video actığımda (ya da tam tersi) 2. açtıgım videoyu normal renklerinde oynatıyor.PCmde tv kartı da yüklü fx 5500 geforce ekran kartım var ve driverlar tam yüklü.format attım sorun devam ediyor..bir bilen varsa lütfen yardım..
video oynatırken renkler bozuk cıkıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,036 mesaj
bak aynı sorun bendede vardı sonradan farkettim ki cd cizilmis baska bir kopyasını yaptım temiz bi cd ye attım sonra o renk karısıklıgı gitti
başka bir sorun ekran kartındada olabilir bi kontrrol et
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
k-ilte mega codec pack programını yukle ustune de VLC playerı yukle hıcbır sorunun kalmaz...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj
Borga-xk-ilte mega codec pack programını yukle ustune de VLC playerı yukle hıcbır sorunun kalmaz...kesinlikle yaşadığın borga-x'in dediği gibi bir codec problemi k-lite sorunu çözecektir
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj
Borga-xk-ilte mega codec pack programını yukle ustune de VLC playerı yukle hıcbır sorunun kalmaz...arkadaım saol yükledim bu dediklerinin ikisini de hatta k-lite mega codec in de eski sürümü mevcutmus onu kaldırıp tekrar yükledim,vlc yi de kurdum, bi de yeniden baslattım pc yi noolur noolmaz die ama aynı sorun devam etmekte..hayır formatla düzelse hiç ugrasmıcam da, o da fayda etmiyo..