Video parçalama...

muratfisne
02-06-2012, 13:12   |  #1  
muratfisne avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
124 mesaj

Değerli okurlar şuan Transformers 3 filmini ben avi formatında sabaha karşı 1.36gb şeklinde indirdim fakat akşam arkadaşlarda izleyemeyi planlıyorum full hd ye E.M TotalVideo Converter'den gene avi formatında 1920 x 1080 çözünürlüğe getiriyorum ama bittiğinde 12 gb olucak :D

12 gb şeyi biz flash diske sığdıramayız bunu nasıl parçalayabilirim acaba ? 6 ya bölebilir miyiz ya da 3 e ya da istediğimiz gibi

netrunner
02-06-2012, 13:21   |  #2  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
1,180 mesaj

Winrar ile sıkıştır veya partlara böl

Kapalı Hesap (91855)
02-06-2012, 13:36   |  #3  
Kapalı Hesap
2,006 mesaj

yaptığın olay çok saçma
sen küçük bir videoyu öyle programlarla büyütsen bile görüntü kalitesi artmaz ki sadece çözünürlüğü yükselir
boşuna vaktini kaybetme olduğu gibi götür izle 
varmı öyle bir dünya 1 gblık filmi programla full hd yapıcaksın blu-ray film gibi olacak
eğer öyle olsaydı film çekenler milyonlarca dolar para bayılmazdı kameralara
telefonla çekip bilgisayarda büyütürlerdi para da ceplerine kalırdı

netrunner
02-06-2012, 13:39   |  #4  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
1,180 mesaj
Alıntı: Kötü Adam  
yaptığın olay çok saçma
sen küçük bir videoyu öyle programlarla büyütsen bile görüntü kalitesi artmaz ki sadece çözünürlüğü yükselir
varmı öyle bir dünya 1 gblık filmi programla full hd yapıcaksın blu-ray film gibi olacak
:D:D:D

ekran kartı
02-06-2012, 13:44   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj
yaptığın olay çok saçma
Arkadaş haklı.

Ben de mesajı 2-3 defa okudum. Neden bir daha dönüştürme yapacaksınız diye. Acaba başka bir cihaz da mı izleyeceksiniz diye düşündüm ama hayır. Arkadaşın da dediği gibi o size kalite getirmez. Paint'e bir resim atın ve kenarından tutun çekin. Kalite artmaz. Tam tersine azalır.

muratfisne
02-06-2012, 13:50   |  #6  
muratfisne avatarı
OP Yıllanmış Üye
124 mesaj

12gb oluyor kardeşim yani 1.36gb lık şey şöyle düşün biz zaten TV de izlicez ondan çeviriyorum ama 1saattir anca %27 oldu yani o zaman TV ye taktığımızda full screen yapardık gene büyürdü ekranı kaplardı 1.36gb olurdu bende bunu anlamıyorum bunuda açıklar mısın?

Yorumlarınız için sağolunda şimdi benim sizden istediğim videoyu nasıl parçalayabilirim sorusuna cevap televizyonda izliyecez ondan usb ye atıcaz sığmadığından dolayı bittikçe diğer parçayı atıp ondan izlemeye devam edicez.

Son Düzenleme: muratfisne ~ 02 Haziran 2012 13:51
yunus07
02-06-2012, 13:52   |  #7  
yunus07 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
992 mesaj
yaptığın olay çok saçma
ekran kartı
02-06-2012, 13:56   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Google'a Video Cutter yazarsan istemediğin kadar video kesme programı gelir diye düşünüyorum.

İyi seyirler.

muratfisne
02-06-2012, 14:49   |  #9  
muratfisne avatarı
OP Yıllanmış Üye
124 mesaj

Öncelikle yunus07 sana söyleyeyim kardeşim o fındık kadar kendine zor yeten beynini kendine sakla bize bir şey paylaşma kötüadam beni yanlış anlamış o kadarını bende biliyorum sadece görüntü çözünürlüğü izlemek için değiştiriyorum tv da çok bi bok mu biliyon kardeşim sen yunus ? adam söylemiş daha ne diyon sonra da bende yazdım oraya sadece formatını değiştirmek amaçlı televizyona uygulamak için bundan sonra sana tavsiyem kendine zor yeten beynini kendine sakla benimle paylaşma.

Ekrankartı kardeşim sanada teşekkür ederim sağol.

yunus07
02-06-2012, 15:07   |  #10  
yunus07 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
992 mesaj
Alıntı: muratfisne  
Öncelikle yunus07 sana söyleyeyim kardeşim o fındık kadar kendine zor yeten beynini kendine sakla bize bir şey paylaşma kötüadam beni yanlış anlamış o kadarını bende biliyorum sadece görüntü çözünürlüğü izlemek için değiştiriyorum tv da çok bi bok mu biliyon kardeşim sen yunus ? adam söylemiş daha ne diyon sonra da bende yazdım oraya sadece formatını değiştirmek amaçlı televizyona uygulamak için bundan sonra sana tavsiyem kendine zor yeten beynini kendine sakla benimle paylaşma.

Ekrankartı kardeşim sanada teşekkür ederim sağol.

Senden mi izin alıcam hangi konuya yanıt yazacağımı.Kimin beyninin küçük olduğu zaten belli
Sen git filmini izle !

Son Düzenleme: yunus07 ~ 02 Haziran 2012 15:12
viking20
03-06-2012, 00:34   |  #11  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

şu sıra kampanyası var,
http://www.yasalprogram.com/2012 ... r-10-hediye-lisans/
http://www.yasalprogram.com/category/resim/

Son Düzenleme: viking20 ~ 03 Haziran 2012 00:39