Arkadaşlar YouTube gibi siterlerden video izlerken alttaki çubuk çok yavaş ilerliyor. Bazende hiç ilerlemiyor. Hatta bazen Fizy de bile müzik dinlerken donduğu oluyor. Bu internet hızından dolayı mıdır yoksa bilgisayardan mı kaynaklanmaktadır ? Eğer bilgisayardan kaynaklanıyorsa nasıl düzeltebilirim ?
NOT: Adobe Flash Player güncelleyin demeyin zaten son sürümü var.
Video Sorunu
Bazen videoya göre bile değişebiliyor(özellikle Youtube) benim de birçok kez başıma geldi bağlantıyla ilgili bir sorun olmasa bile.
download upload hizin nedir.hangi tarayiciyi kullaniyon sistemin nedir hangi isletim sistemini kullaniyon.speedteesten fotograf cek gorelim.
Farklı tarayıcı kullanmayı dene . ama internet hızından kaynaklanıyordur kaç kişi kullanıyorsunuz interneti :)
modem ve eternet markani yaz modemle laptop arasi mesafe nedir.laptopda kac cubuk var cekim gucu.ayrica hangi antivurusleri kullaniyon.
internet tarifen nedir cok dusuk.
internet tarifen hakkında bilgin varmı varsa kaç mgbit.Kaç kişi kullandığınız önemi var.Sınırsız Tarife mi?Uydunette böyle bir uygulama var mı bilmiyorum ama belli bir sınırı geçtikten sonra hızını düşürmüş olabilirler çünkü ttnettede böyle bir uygulama var
internet tarifen cok dusuk 1 mbit bile degil.o yuzden gec dolar.
internet geçmişini diğer gereksizleri silersen sorun biter...birde bunu indir yükle sonra mümkünse bilgisayarını yeniden başlat sonra bişey yapmana gerek yok youtubede bir video aç video hızlı yüklenir...
http://www.tamindir.com/speedbit-video-accelerator/
Sabit 8mbit değil ama :)Bende sabit 8mbit geliyor.Ama 25gb aşınca 1mbit oluyor geçen ay 120gb tı halen 8mbit.
Bu adamların kafasına ne eserse o.Demekki beni seviyorlar.8 senelik müşterisiyiz.
Sence ben 1 mbitmi kullanıyom.Üstelik ne film indirdim nede oyun.Yani adil kullanım hakkı korsan kullananları ilgilendiriyor ben zaten adil kullanıyorum korsan kullanmıyorum ttnet müzige üyeyim tivi buyada üyeyim ama son zamanlarda iptal ettirdim.Parayla indirecek müzik kalmadı.Sizde adil kullansaydiniz 25gb kota olayı çıkmazdı indir babam indir torrentler filmler müzikler oyunlar programlar adamlar bir dava açsa ttnete ttnet batar.Film şöyle olur.Eski dizileri sinemadan yayından kalkmış filmleri indirmeyin izleyin.İndiripte ne yapacaksınız.Ölüp gidicez mezaramı görürücez.Cd dvd bluray.Nereye kadar.
TTNET parasının hakkını veriyor.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (209674) ~ 26 Aralık 2011 17:19