bu sitede video yükleyemedim...önizleme yapınca "adobe flash player" ı güncelleyin diyor...güncel ama olmasa bile diğer videoları izleyemem öle deilmi?
video yükleyemedim...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
661 mesaj
youtube değil mi proxyle girersen öyle der ;)
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
801 mesaj
ekleyenler başka şekilde mi giriyo :)
ben hosts a kod ekleyerek giriyorum...
Son Düzenleme: matrax551 ~ 11 Temmuz 2009 11:03
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
661 mesaj
youtube jacker yükle dostum uğraşma yarım saat
OP Yıllanmış Üye
801 mesaj
youtube nasıl girdiğim önemli deil, netice olarak bu siteye video yüklenmiyo...
Yıllanmış Üye
137 mesaj
Bu site dediğin Chıpse önizleme yapınca bende de öyle gözüküyor ama mesajı yollayınca video yükleniyor merak etme.
OP Yıllanmış Üye
801 mesaj
Forumda yotube den video eklemek çok basit.Aşağıdaki linki inceleyin.Selçuk İslamoğlu orda gerekli açıklamayı yapmış:hocam bu işe yaramadı...zaten o msj 2007 ye ait...şimdi direk link yüklemek gerekiyo galiba...
https://www.chip.com.tr/forum/You ... akkinda_t24737.htmlSon Düzenleme: matrax551 ~ 11 Temmuz 2009 14:49
OP Yıllanmış Üye
801 mesaj
Linkteki anlatılan işe yarıyor aslında düne kadar bende video yüklüyordum o yöntemle.Ama bugun bi sorun var yükledigim video hata veriyor izlenmiyor.Dünde resimlerde sorun vardı forumda bakım falan var galiba.evet bana has deil galiba...fotolara bile bakamıyorum...uyarabilirlerdi...
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Youtube'dan Url linkini tamamen kopyalayıp Dosya/Url yazan yere yapıştırıyorsun daha sonrada ekleye tıklayıp mesajına ekliyorsun
Her ne hikmetse önizlemede benim flash player güncel olmasına rağmen adobe falsh playeri güncelleyin gibi bir yazı çıkıyor yinede video mesaja ekleniyor bir sorun yok bu aşamada.
Son Düzenleme: Kylie ~ 11 Temmuz 2009 17:11