videolar çok yavaş doluyo

Zaym1n
26-08-2009, 01:38   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
495 mesaj

slm arkadaşlar

youtube yada chip video bölümü veya diğer bütün video sitelerinde videolar olması gerekenin çok çok altında bi seviyede doluyo yani yükleniyo bu sorun 1ay öncesine kadar yoktu bu son 1 ay içerisinde video yüklemede problem yaşıyorum yanlız garip bi şekilde interetten dosya indirirken hızımda bi düşüş yok yani herzamanki gibi 120 kb/s ile indiriyorum 1 ay öncesinde videonun daha ortasına gelmeden tamamı doluyodu şimdi beklemek zorunda kalıyorum bunun sebebi nedir?

bu arada hazır yazmışken şunuda belirtiyim internetim 3-5 saat araylar sürekli kopuyo bazen koptuktan sonra geri geldiğinde yani modemdeki 4 ışık yandığında bile sitelere giremiyorum böle oluyo 4 ışık yanıyo net geliyo gösteriyo ama firefox ile google falan yazıp giremiyorum öle bekliyo hiçbişey olmuyo ie dede aynı bu neden oluyo

şimdiden teşekkürler

Semih Özyurt
26-08-2009, 05:14   |  #2  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

Sanırım internet hızındaki düşüklük sebebiyle alakalı siz 1 mpbs veya 4 mpbs internet hızıyla bağlantınızı gerçekleştirirsiniz fakat ttnet internetin hızını bazen düşürüyor  haliyle bazende kopukluklar oluyor son 2 gündür bendede internet kopmaya başladı belli aralıklarla gidip geliyor  servis  sağlayıcınızla görüşüp sürekli internetin koptugunu anlatırsanız yardımcı olacaklardır.
    Video sitelerindeki yavaş yüklenme sorunu içinde Ccleaner programıyla tempony internet files dosyalarınızı temizlerseniz sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Zaym1n
27-08-2009, 01:38   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
495 mesaj

ewt biraz faydası oldu ccleaner ile temizlik ondanımı bilmiyorum ama biraz daha uzun sürede durduruyo videoyu ii biraz 444 0 375 ttneti aradım 24 saat içinde ilgileniceklerini söylediler umarım düzelir çok teşekkürler