E'deki videolarıma klasör seçeneklerine girip basit dosya paylaşımının yanındaki işareti kaldırıp sonra dosyaları attığığımklasöre sağ tıklayıp özellikler deyip güvenlik sekmesinden klasörün içine sistemin adminin kullanıcıların erişimine engelleyip uygula tamam yapıp klasör seçenekleri girin basit dosya payşamını kullan yazan yeri tekrar işaretleyip uygula tamam yaptım böylece dosyalara erişim enlellendi
klasörü açmak istediğinizde aynı şekilde klasörü güvenlik sekmesinden erişime açın gelişmişten klasörün sahibini kendi kullanıcı adınız yapın denetimler sekmesinden ekleyi tıklayıp gelişmiş ayarlardan şimdi bul tıklayın kendi kullanıcı adınızı seçin erişime izin verin bu şekilde system volume dahil her klasör açılır bu yöntemle klasör hiçbir şekilde silinemez
sonra bu yöntemle açtım tekrar.
dün C'ye format attırdım şimdi video dosyalarını görüyor ancak oynatmıyor şöyle bir uyarı veriyor
Windows Media Player,dosyaya erişemiyor. Dosya kullanımda olabilir, dosyanın depolandığı bilgisayara erişiminiz olmayabilir veya proxy ayarlarınız doğru olmayabilir.
ERD-Commander diye biş ey indirdim onu da çalıştıramadım
ne yapmam lazım yardım lütfen