selam arkadaşlar ben bir arkadaşımda kadir inanırın eski filimi olan baldız filimini izledim ordaki mizahi seslere hayran kaldım doğrusu bu sesleri pc min bazı ayarlarına girerek vindovs sesleri olarak ayarlamak istiyom bunun için video dan mp 3 e çevirecek progaram arıyorum .ben böle birprogramın olduğunu bile bilmiyo bilenler varsa lütfen yardımcı olsunlar
videoyu mp 3 çevirmek
super adlı programı dene burda seslerı ve goruntuyu ayrı ayrı donusturebılırsın. İstersen sadece seste alabılırsın
ya borga arkadaşım doğrusu ne diyiğim okadar güzel program tarif ettinki super super de ne superin milyonlarca çeşit farklı statülerde programları vardır super pi super game super xp falan filan programın tam adını ve sürününü versen çok daha süper olacak kanımca
"video mp3 extractor" programını öneririm.
bende onerim bari bisi, total video converter. video'yu acarsın kayıt tipinide mp3 yaparsın olur. ayrıca bu program bütün video ve ses formatlarını donusturebilio, daha sorada isine yarayabilir
elazigli, ben o programı video dönüştürmek için kullandım ama sol üst köşede ne görsem beğenirsin :)
"Total Video Coverter
site adresi". yaziyor kocaman harflele.