slm arkadaşlar bir arkadaşımdan video kamera aldım çekimleri yaptım fakat mp4 olarak kaydettiği için bunları evdeki dvd de izleyemiyorum..
bana acil mp4 video formatını mp3 video programına çevirmek için program lazım..
internette çok aradım fakat ücretsiz yada video dosyalarını çeviren program bulamadım..
ya müzikleri çeviren veya mp4 videosundaki sadece sesleri çeviren programlar vardı. fakat bana mp4 video yu mp3 videoya çeviren lazım..
VİSTA yı destekleyen ve ücretsiz olan bir program önere bilirmisiniz??
videoyu mp4 ten mp3 formatına nasıl çeviririm..
Hocam öncelikle şunu sorayım sana.. bu konunun windows7 ile alakası ne :) yani win7 alanında sen program arıyosun..
İkinci olarakda şunu söyleyeyim sana: Format Factory denen ücretsiz programı dene.. Memnun kalacaksın..
Kolay gelsin
FormatFactory
Her türlü medya dosyasını her türlü medya dosyasına dönüştürebileceğin şahane bir yazılım. Vista ve 7'de çalışıyor.
ya haklısınız arkadaşlar ama ben buraya yazmadım
nasıl olduğunu anlmadım ama yeni konuyu buraya atmış :(((
şimdi dediğiniz programı arıyorum
umarım işe yarar :)) ve teşekkürler
arkadaşlar programı indirdim gerçekten güzel ama
mp 3 video formatına çevirme yapmıyor.
ses dosyalarını yapıyor ama tümünü mp3 video diye bişey bulamadım :(((
:) hocam iyisin güzelsin hoşsunda bu mp3 video formatıda ne olaki :) yani onca dosya formatı duydum ama bunu ilk defa duyuyorum.
sen elindeki mp4 formatındaki görüntü dosyasını evindeki dvd nin özelliklerine göre başka bir formata çevir. öncelikle senin evdeki dvd hangi formatları oynatabiliyor ? dvd nin ön paneline bakarsan orada yazıyodur büyük ihtimalle.
avi - mov - mpeg - divx - xvid - bunlardan birisini illaki destekliyodur cihazın. sende ona göre dönüştürme yapıver işte..
Bu arada MP3 (Mpeg-1 Audio Layer 3) ses dosyalarını, ses kalitesi korunmak şartı ile, orjinal dosya boyutunun 1/20 'si oranında sıkıştırmaya olanak sağlayan bir teknoloji standartıdır.
işte cahil olunca böle oluyor hocam ya :)))
çaktım şimdi durumu eyvallah
ya ben ne bilem anlamıyorumki mp4 video formatı varsa mp3 video formatıda vardır die genelleme yaptım :)
total video converter programını tavsiye ederim .
converttodvd diye çok basit arayüzü olan Türkçe dil desteğide olan bir program var. yapman gereken sürükle ve bırak. istediğin şekilde DVD menüsüde oluşturabiliyorsun.ayrıca uyumlu altyazıda varsa onuda ekleyebiliyorsun, ses izi varsa ekleyebiliyorsun. ben 1.4 GB bir divx'i yaklaşık olarak 15-20 dk içerisinde çevirebiliyorum. tavsiye ederim
youtube den indirdiğim videoları cd ye çekmek için mp3 formatına nasıl çevirebilirim?
youtube den indirdiğim videoları cd ye çekmek için mp3 formatına nasıl çevirebilirim?
youtube den indirdiğim videoları cd ye çekmek için mp3 formatına nasıl çevirebilirim?freemake video converter ile hem indirebilir hem çevirebilirsin indirirkende soruyo zaten sana ama bilgisayarında olan dosyaları çevirmenede izin veriyo bu program arayüzü basittir dene bence. :)
Son Düzenleme: MuratAtabek ~ 21 Ağustos 2013 10:22
Youtube Mp3 Çevirici ile mp4 formatından videolarınızı mp3 formatına çevirebilirsiniz. Üstelik ücretsiz ve online olarak.