aRKADAŞlar bu oyunu almayı düşünüyorum..
İncelemelerini okudum güzel bişeye benziyo..
Ancak sizinde görüşlerinizi bekliyorum oynayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Vin Diesel: The Wheelman ?
- 1
- 2
arkadaşım..eqer para werip almayı düsünüyorsan ASLA tawsiye etmem..bende videolarına we tabiki vin diesel hastası oldum icin indirip oynamak icin sabırsızlanıyordum..taki ilk ekran qoruntusu we ilk qorev qelene kadar..qrafikler o kadr berbat yapılmışki..vin diesel a bile sorsan kotuler=))..
o derece bence..ama sennde qorup oynamanda fayda war..soncta bizler sana fikir weriorz..ama oynicak oLan sensin..
iyi bir sistem gerekiyor . bende takılmalar vardı oynamadım.
sayenizde fikrim değişti arkadaşlar başka bi oyun tavsiyeniz varmı?
aman değşsin. pes 2010 cıkıcak o, modern warfare 2 cıkıcak az kaldı oda, baaşka nba 2k10 da güzel. crysis 2 de yaklaıo oda var
arkadasım cıkmıs oyunlardan sana tawsiyem prototype..bionic commando..wanted weapons of fate..watchmen the end is nigh..crysis..crysis warhead..burnout paradise..bunlar isini qorur oynamadıysan..
tavsiyelerini değerlendiricem ztn prototype indirmeye başlamıştım :)
sana istersen link atabilrm özelden hem full hemde sorunsuz (link werebiliorsak eqer)ben oynuyorum suanda we qercekten cok quzel bi oyun ama dil paketi olmadıqı icin inqilizcen yetersizse zorluk cekebilrsn biraz..video paylasım sitelerinden bakabilrsn orda war nasıl oynanıcaqı fln..
hmm saol ya bu wanted 'ın oynanışına baktm youtube dan süpermiş (nie önceden görmedim dedim :) )
ewt qercektende quzel bi oyun filmini izlediysen oyunun nasıl zevkli olduqunu tahmin etmeside zor olmuyor aslında=))
ewt qercekten quzeldi film..=)))
watchmen filminide izlemeni tawsiye ederim..her yönüyle quzeldi oyunuda quzel...rorschach karekteri ise bnm icin cok ayrı özel..=)
bence grafiktende kaybeden berbat bi oyun ama filmi güzel.
Bugün gittim Prototype'i aldım yüklüyorum bakalım istediğim gbi olucakmı!!
Çok mrk ediyorum..
güzel oyun ama efektler zayıf
FIFA serisini de yabana atmayın birçok arkadaş internetteki yorumlara göre PES diyor ama özellikle Almanya'da en az satan oyunlardan birisidir PES.
Türkiye'de en çok satın alınanın Pes oldugundan emin olabilirsin;)
her platforma cıkaran pes. grafikte üstün olan pes. oynanabilirlikte iyi olan pes. daha ne sadece atmosfer için fifa yımı secicem.
arkadaş sadece lisanslı takım sayısına bakıyor anlaşılan :)
- 1
- 2