arkaşlar ben win 7ye xp mode indirdim microsoftun sitesinden herşeyiyle ama kurup açtığımda şöyle bir hata çıkıyor bunun içinde virtualizator u bios tan açmamız gerekiyormuş ama nasıl açılacağını bilmiyorum
ve işlemcim destekliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür edrim herkese
buyrun arkaşlar benim bios bu
virtualizator u bios tan açma
Anakart kitapçığınızı inceleyin. "Virtualisation" ile ilgili birşeyi "Enable" olarak işaretlemeniz gerekiyor olabilir.
ama biosa giryom hiç öle bişe demio Virtualisation diye
bu konuya girin ne demek istediğimi anlarsınız https://www.chip.com.tr/forum/win-7-xp-mode-de-hata_t126169.html
O konuyu görmüştüm. BIOS'tan ayarlayın diyor. Siz de öyle yapacaksınız. Anakart kitapçığına bakın. Veya şanslıysanız sizinle aynı anakarta sahip biri bakar sizin için ve nerede olduğunu söyler.
Bu arada diüstü bilgisayarınızın BIOS'unda o özellik iptal edilmiş olabilir. Müşteri hizmetlerine sorun.
bende sadece tanıtım ve kullanma kılavuzu ve sorun giderme ve kurtarma kitapçığı war ve garanti belgeleri falan war yani anakart kitapçığı yok
anakart kitapçığını internetten bulmaya çalıştım ama bulamıom acill yardım edin lütfen
Müşteri hizmetlerine danışın. Firma o özelliği BIOS'tan iptal etmiş olabilir.
e nasıl düzeltcez denemek istiom xp modu
Önce müşteri hizmetlerini arayıp durumun ne olduğunu tam olrak öğrenin. Eğer üretici firma kapatmış ise "XP Mode" denemek başka bilgisayara kalacak.
cogu yeni intel islemcilerinde o özellik yok bazi modellerde biosdan acabilirsin ama cogu modifiye biosla oluyor her modelde olmaz intelin klasik cakalligi iste.
Amdlerde kac senedir olan bir sey intel nasil olsa hizima yetisen yok heabina yapmamis bazi modelerine.
arkadaşlar bios resimleri koyayım daha iiy anlarsınız
ardaşlar biosu güncelledim virtualizator seçeneği geldi saolun tekrar