arkadaslar antivir programını kullanıyorum tarama yaptırduğımda soyle birsey tespit edildi:JS/Dldr.Inor.a.7.A
yanında java script gibi biseyler yaziyodu.sonra bunu karantinaya aldım. acaba silsem birsey olur mu?
virüs bulaştı...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.java script ten virüs yemişsin.bir sorun olacağını sanmıyorum.sil bence
sildim bu virüsü bisey olmadi ama java script'in limewire programiyla bir alakasi var mi, gerci uyari geldiginde limewire acik diildi.Bunla bi ilşkisi yoksa java scriptden virus kapmak ne demek?
java scriptten virüs yemek (veya kapmak) java script dili ile yazılmış bir programdan bilgisayara virüs bulaşmasıdır.aynı şey web sitelerindeki java script reklamlardan da olabilir.
lime wire internetten indirdi isen virüslü zaten ayni sorunu bende yaşadım,
dostum...
bende hamen kaldır
yoo. www.limewire.com dan indirince hiçbir sorun çıkmaz.download.com gibi güvenilir sitelerden de sorun çıkmaz.
evet.limewire dan virüslü bir dosya(örneğin bir uygulama)indirdiyseniz virüs bulaşmış olabilir.
eğer program indircekseniz ben sadece o programın kendi sitesinden indirmenizi tavsiye ederim benimde başıma geldi limewireden bir program indirdim ve virüslü çıktı