bana galiba virüs bulaştı.Virüs mouse i çeksem bile sürekli tıkladığım şeyi sil çıkıyo 100000000000000000 tane sonra bitiyo güvenli modda açtım aynı.mouse komutları mı veriyor acaba çünkü int. i de kapalı ben şuan başka pcdeyim dosyalarımı yedek almaya çalışıcam ve sonra ''XP'' ( hard diskteki herşeyi silme ) formatı atıcam sonra 7ye yükselticem.Bunun başka bir yolu var mı ? ben şuanda malwarebytes anti malware ve avira ile taratıyorum.başarabildim bunu :DAyrıca windows 7nin yanında vista da vardı vistada başta yoktu sonra birden başladı...
Gelelim konuya...
Bu bilgisayara tarama yapıyorum eğer tarama sonuçları temiz çıkarsa pc i formatlamaktan başka bir yol yok mu ?valla bu işleri bende bilirim ama böyle bir virüsle karşılaşınca donakaldım
Virüs mü Donanımsal Hata mı
Önce diğer taramaların bitmesini mi beklemeliyim çünkü bildiğim kadarıyla combofix 7 uyumlu değil.
bende 2 yıldır ziyaretçiydim çok korkuyordum çünkü :D ama ben her türlü anti-virüsü kendi testlerimle denedim ve aviradan şaşamadım daha doğrusu diğer antivirüsler bulamıyordu.Valla benim bi düşüncem daha var format atıcam galiba onun için ben sizden komut isteminden veya çalıştırdan dosya gönderme komutunu verir misiniz ?? bulunsun bende matlab veya c falan da olabilir ??
----
sistem geri yükleme de deneyeceğim :)
of geri yükleme de işe yaramadı
bence bi virüs var sisteminizde,donanımlar çok nadiren böyle sorunlar çıkarır, güvenli modda açıp yapabilirseniz avira ile bi taratın derim ben,yada kaspersky ayrıca bi tanede spyware programı kurmanız iyi olur,çünkü bende avira veya kaspersky trojan\spywarede yetersiz kalıyor.