Evet. Bu virüs öyle bi virüs ki, Kaspersky, Ccleaner ve benzeri virüs temizlemeye yardımcı programların Windows'ta açılmasına izin vermiyor. Ekranda arada bir kendiliğinden beliren çince bi reklam pop-up'ını kaldırmak için bu programları kurduğumda farkettim. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz?
Virüs prog.larının çalışmasına izin vermeyen virüs
Malwarebyte's Anti Malware i dene. Ben de benzer bir durumla karşılaştım ve bu program sayesinde kurtuldum. Programı indirip güncelleyin ve önce hızlı sonra da tam tarama yapın. İndirmek için: http://www.malwarebytes.org/mbam.php
combofix indir antivirüs ü devredışı bırakarak çalıştır büyük ihtimal düzelebilir düzelmezse vakit kaybetmeden format atmanı öneririm kişisel bilgilerini gönderiyor olabilir
Rescue Disc türü antivirus yazılımları var. ISO dosyası halinde bulunurlar. İnternet üzerinden indirebilirsiniz Örn. Kaspersky Rescue Disc
Daha sonra ISO kalıbını CD'ye yazdırın. CD' yı optik okuyucuya yerleştirip, bilgisayarı yeniden başlatın. Windows açılmadan tüm sistemi tarar. Malware olarak ne var ne yok temizler.
Sailty.aa Virüs böcüğü o.
Çok becelleştiğim için biliyom.
Sailty virüsü ile ilgili dökümanları incele. Yine de kesin çözüm format ile sistemi yeniden kurup iyi bir güvenlik duvarı oluşturmandır
Evet. Bu virüs öyle bi virüs ki, Kaspersky, Ccleaner ve benzeri virüs temizlemeye yardımcı programların Windows'ta açılmasına izin vermiyor. Ekranda arada bir kendiliğinden beliren çince bi reklam pop-up'ını kaldırmak için bu programları kurduğumda farkettim. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz?
CCleaner ne zamandan beri virüs programı oldu ...