arkadaşlar virüs programı olarak neyi önerirsiniz...
virüs prog.
kardeş saolasın ram 512 avast yükledim o nasıl ,ikincisi 'deffreze' =??
En iyi Kaspersky bencede,şimdi Kaspersky Anti-Virüs 2009'u kullanıyorum (Hemde Türkçe) .
Avast'ı pek önermem. Tercihim Kaspersky ve Nod32 olacaktır.
Ücretli Eset Smart Security Ücretsiz Avira Antivir derim.
ücretsiz avira ücretli nod 32 ram yüzünden yoksa kral kasperskydır
avira yada kaspersky internet sec. öneririm.
mrş-conqkardeş saolasın ram 512 avast yükledim o nasıl ,ikincisi 'deffreze' =??ram 512 ise nod32 veya Eset smart sec. önerebilirim
ram 512 mi?kaspersky kurma.nod32 paralı al.avastı sil deep freeze'de eğer oyunlarını save ediyorsan oyunlarının save dosyalarını falan siler.yani nod32 ve avg antivirüs free öneririm.(spylar içinde spybot search and destroy)
521 mb ram için eset öneririm ama 1024 yaparsan kiis 09 çıktı onu öneririm.
YAA AVAST BERBATTIR OKUDUĞUM 10 YORUMDAN 7 KÖTÜ DİYOR
avast eskiden olsa kral bir antivirüstü.aynı firefox gibi onu sadece temaları için kullananlar bile vardı.yeni nesil trojanlar ve spylar çıkınca bu yükü kaldıracak nod32ler kasperskylar çıktı.avastta tahtını kasperskya verdi.
kaspersky7 kur eğer sisteminde 512 den fasla ram varsa.sistemin düşükse nod32 kur.sistem iyise kesinlikle kaspersky kur şiddetle tavsiye ediyorum . :)
mrş-conqkardeş saolasın ram 512 avast yükledim o nasıl ,ikincisi 'deffreze' =??deep freezebenim tavsiyem antivir + ad-aware + spybot1.5(kayıt defteri koruması için) + comodo(yada istediğin başka bir güvenlik duvarı)
bunları kullanırsan[kullanmaktan kastım en az haftada bir güncellemek ve haftada bir tarama yapmak(antivir ve ad-aware ile)] sistemin oldukça güvenli olacaktır.
eğer ücretli antivirüs kullanacaksan nod32(kullanırsan ad-aware ve spybot yükleme) veya norton08(bu tek başına yeter;))
ama yine ekliyorum eğer gerçek bir hacker pc ne girmek isterse hiçbirşey onu engelleyemez sadece yavaşlatır!
SaMaRRadeep freezePCye KIS7 kurup ayarları sona çektikten,benim tavsiyem antivir + ad-aware + spybot1.5(kayıt defteri koruması için) + comodo(yada istediğin başka bir güvenlik duvarı)
bunları kullanırsan[kullanmaktan kastım en az haftada bir güncellemek ve haftada bir tarama yapmak(antivir ve ad-aware ile)] sistemin oldukça güvenli olacaktır.
eğer ücretli antivirüs kullanacaksan nod32(kullanırsan ad-aware ve spybot yükleme) veya norton08(bu tek başına yeter;))
ama yine ekliyorum eğer gerçek bir hacker pc ne girmek isterse hiçbirşey onu engelleyemez sadece yavaşlatır!
Zone alarm gibi bir firewall kullandıktan,
Pcde yeni formatlı ve 0 trojan varsa,
PortScan ile tarattıgında bütün pcindeki bütün portlar kapalıysa,
Hatta Birisi bilgisayarına bağlanma çalıştıgında pcin otomantik olarak interneti kesiyorsa ( sanırım zone alarm da vardı bu ozellik tam hatırlayamıyorum )o bilgisayara girecek hacker dünyada sayılıdır ;)
yüksek bir ramın olsaydı norton antivirüs 2008 önerirdim bence sen kaspersky 6 yükle
Herkeze Merhaba :
Arkadaşım Avast'ı Hicc Önermem Neden Dersen.
Avast'ı Kullanırken Bilgisayar Uykuda Gibi. Avg Free. Yüklemdim Bi Tarattım
16-17 Virüs Yemişim Abartmadım 16-17 azda Sayılmaz Ama.
Arkadaşım Sana Ücretsiz İstiyosan : Avg Free. Ücretli İstiyosan. Nod32 Önerebilirim !
kaspersky veya esetden not32 tavsiye ederim