acer5310 sormuş:
hangi virüs programı daha iyi en iyisi
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
acer travelmate5310
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; GTB6)
acer5310 sormuş:
hangi virüs programı daha iyi en iyisi
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
acer travelmate5310
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; GTB6)
Kendim kullandığım ücretli yazlımlardan kaspersky int.sec. ve norton 360 v3 oldukça güzel ve güvenli. Ücretsiz olarak antivir önerebilirim. Ayrıca esetinde oldukça başarılı olduğu söylenmekte. Sıralamaya devam edilse ücretlilerin arasında ternd ve pandayıda eklerim.
Kişiye göre değişir ve göreceli yanıtlar alacağınız kesin. Herkes kendi kullanıdığını önerecektir. Ama doğru olan kimin neyi önerdiği değil, önerenin ve kullanacak kişinin bu konudaki bilgi ve becerisi ile kullandığı yazılımdan ne istediğidir. Farklı çözümler farklı ihtiyaçlarınızı mutlaka bir ölçüde karşılayacaktır, onun için konuya biraz zaman ayırarak piyasadaki antivirüsleri deneyerek doğru karara ulaşabilirsiniz. Kişisel fikrimi merak ediyorsanız Outpost Security Suite kullanıyorm.
kaspersky denedim memnun kaldım eset nod32 kullanıyorum su an ondan da memnunum.ücretsiz lisans v.s. uğraşmak istemiyorsan da avira antivir programını öneririm.tabi bu arada antivirüs kurmayla herşey hallolmuyor.yanında casus yazılım temzleyici ve bir de güvenlik duvarı edinirsen senin için daha da iyi olur.
Ben Kis aktif kullanıyorum Avirayıda tarama amaçlı kullanıyorum Nortonu ve Eseti unutmamak gerek tabi.
avira antivir 6 aylık ücretsiz kampanyalı sürümü en iyi alternatif bence...