kardeşim chip dergisinin geçen ayki sürümündeki anti wirüs tarayıcısını kullan para ödemek istemezsen onu dene
Virüs programınızın güvenirliliğini test edin
ersinbakarkardeşim chip dergisinin geçen ayki sürümündeki anti wirüs tarayıcısını kullan para ödemek istemezsen onukatılıyorum sana ersinbakarSon Düzenleme: ustunahmet ~ 22 Temmuz 2008 22:48
onun adı neydıkı ben 2 hatta 3 aydır dergı almıyorumda
buluyomu denedınızmı arkadaslar
tarattım buldu
imha etti
yoksa kaydederken görmüyor
avirada
üzerine tarattımmı buluyor normal pc taratınca bulamadı virüsü ben bulduktan sonra ben imha ederimdedim avirayı sildim :)
heheh:D pekı kasma durumu nedır ashampoonun sıstemde kasper var sımdı bıde o fazla gelmesın:d
0 hiç kasması yok gayette güzel kis kadar iyi olmasada %75 iyidir derim kullanmanı tavsiye ederim
tamam arkadslar ıns bulurum ya .hazıran dergısınde verılmıstı dımı ona gore yarın ankarada dolasıyım belkı bulurum
bulursun inş yoksa ersin_bakar@hotmail.com tek sana başka gelen olursa vermem :)
ersinbakarbulursun inş yoksa ersin_bakar@hotmail.com tek sana başka gelen olursa vermem :)teskur edrım ersın abı :D
nod32 antivir. hemen el attı güzel paylaşım
Eicar test file olarak algıladı ve direk sildi :)
Nod32 ver.3,0,6 update : 3293
Karpersky rlz! w32 lere bile geçit yok x)
kis 2009 kopyalmamla silmesi bir oldu
En iyi ücretsiz antivirüs anti-vir deniliyodu fakat anti-vir'in bulamadığını avast bulmuş:S
byburak2008Kaspersky Halleder :)Kaspersky kasar.
kaydedince bi şey demedi ama tara dediğimde ikiside buldu.sizce güvenli mi?
Eset NOD 32 kullanıyom. walla hemen buldu. Paylaşım için teşekkürler..