Zararlı Kodların Olduğu Bir Site !!
1 . AV Programının Etkili Olduğunu Nasıl Anlayacağım.!?
Cevap: Her AV Programı Birini Tanıyıp Diğerini Tanımayacağını Düşündüğüm için Aynı Tür Zararlı Kodun 5 Farklı Türevini Verdim
2. AV Programında Performans Kriterleri nelerdir !?
Cevap:
a)Eğer Bu Yazılımları İndirmek İstediğiniz Zaman Uyarı Veriyorsa Ve İndirmenize izin Vermiyorsa AV Programı Çok Başarılıdır
b) Eğer Bu Dosyayı İndirmenize izin Veriyor Ama Tarama Esnasında Uyarı Verip Siliyorsa Başarılıdır
c)Eğer Dosyayı İndirmenize izin Veriyor Tarama Esnasında Uyarı Vermiyorsa Bu AV Programınız Vasat Durumdadır
3. AV Programını Test Etmem İçin Neler Yapmam Gerekiyor
a) Aşağıdaki Yazılımları İndirmeyi Deneyeceksiniz (Browser Farketmez) Ve Durumu Gözlemliyeceksiniz (2 inci Sorunun Cevabındaki Adımları İzlemeniz Gerekir)
b) Dahada Emin Olmak İçin Arşivden Dosyayı Klasöre Çıkartmayı Deneyiniz Bu Sırada AV Programınızı Gözlemleyin !
c) Buraya Dikkat: Benim
Yaptığım Testlerde Bazı AV Programları Zararlı Kodu Tanıyor Uyarı
Veriyor (Temizlendiğine Veya Sildiğine Dair) Ama Dosya Bilgisayarınıza
İniyor Veya Siz Bilgisayarınızda Görüyorsunuz . Ama AV Programı Arşiv
Dosyasını Bozuyor (Yani Arşiv Dosyası Hatası Alıyorsunuz) Veya Arşiv
Dosyası Boyutunu (1KB) Olarak Gösteriyor İçindeki Dosyayı Silmiş Oluyor.
Bunu Yapan AV Programı Çok Başarılı Kategorisinde Değerlendirelebilir
Önemli Not:
Paylaşılan Dosyalar Virüs'ün Kendi Değildir Sadece O Virüs Türevinin
Kodunu Taklit Etmektedir Arşiv Dosyasını Açmanız Sisteminize Virüs
Bulaştırmaz . Şayet Bundan %100 Emin Değilim . Arşivden Dosyayı Çıkartın Veya Arşivin İçine Bakın Bunlar Herhangi Bir Sorun Teşkil Etmez . Ama Kesinlikle İçindeki Dosyayı Tıklamayın Çalıştırmayın ..
-------------------------------> VX Heavens <--------------------------
Üsteki Sitede Bir Çok Zararlı Yazılım Türü Mevcuttur Virüslerin Kendisini Değil Sadece Kodları Veriliyor .!!
TEST DOSYASINI İNDİRİN
[Bu Konu Binlerce Açılan AV Programı Testlerini Kınamamdır . (Nedense Her Farklı Test Sonucunda Ve Nedense Her Yıl Belirli Markalar 1 inci Oluyor) Herkes Kendi Programını Kendi Denesin İstedim Yukardaki Yazılar Ve Yorumlar Tamamen Bana Aittir Ve Kişisel Olarak Paylaşıyorum Ve Hiç Bir Şekilde Sorumluluk Kabul Etmiyorum]