arkaşlar ben de bi virüs var,aslında birden fazla,sildiğimde dosya görünümleri gidip llasil folder halini alıyor,sanırm bi troja.ayrıca sildiğim bazı dosyaları geri getirdi
lütfen bi yardım......
arkaşlar ben de bi virüs var,aslında birden fazla,sildiğimde dosya görünümleri gidip llasil folder halini alıyor,sanırm bi troja.ayrıca sildiğim bazı dosyaları geri getirdi
lütfen bi yardım......
O ZAMAN KİS KULLAN KARDEŞ...YADA FORMAT AT.VİRÜS FAZLA İSE ZATEN ANTİ VİRÜSÜN TARAMASINADA GÜVNİLMEZ..FORMAT ATAR,ADAM GİBİ BİR ANTİVİRÜS(NOD32)YÜKLERSİN OLUR BİTER
illa format mı atalım,bence tek çözüm bu olamamalı,yani ne bileyim başka çeşit bi tarama yöntemleri ve ya ....
valla ben şöyle söyleyim benim bilgisayar virüs saldırısına uğrasın virüs kapmış olma ihtimali olsa(bunu gözlemlesem:yavaş işlem yapma,donma,abuksabuk işlemler)tarama bile yapmam bunun adı virüs.trojansa truva atı ise nolacak.bilgisayarında antivirüs varmı?
yapabilirsen pc'deki virüsün tam adını doğru bir şekilde yazarmısın
kylieyapabilirsen pc'deki virüsün tam adını doğru bir şekilde yazarmısıvirüslü dosyanın adı nasıl bulunur...bi şunu anlat be kylie kardeş bilelim...
arkadaşlar bende AVira Premium Security Suite var onla tarama yaptım bulmadı ve ayrıca bu virüs dosyalarda "desktop" adında gözüküyor.Lütfen bi yardım edin arkadaşlar ,Format atmadan çözemezmiyiz.
malware_17arkadaşlar bende AVira Premium Security Suite var onla tarama yaptım bulmadı ve ayrıca bu virüs dosyalarda "desktop" adında gözüküyor.Lütfen bi yardım edin arkadaşlar ,Format atmadan çözemezmiyiz.Elbette çözebilirsin ama sabır ister. Aşağıdaki yolları takip et.