Combofix Diye bişi Var Onu Kullanabilirsin ..
ComboFix Nedir ?
BilgiSayarımıza bulaşmış olan USB bellek virüSleribilgiSayarımızın anaSını ağlatırda virüS programıda ona toleranSgeçer.. Tabi bi zaman Sonra WindowS’ un programlarımızın yavaşlamaSıylakıllanmaya başlarız ve aradan çok geçmeden bilgiSayarımız açılışta bazı hatalar vermeyebaşlar.. Program yüklemek kabuS olur her program için ayrı bi hataverir..
Bu hatalar benim bilgiSayarıma bulaşınca biaraştırma yaptım ve bu hataları anti-virüS programlarının ilk andagöremediğini ancak taramalarla bulup SilinmeSi halinde bilgiSayarımıntemizleneceğini öğrendim.. Ama bazı yardımcı programlar buldum bununyanında bilgiSayarı taramak 300-400 gb hard-diSkiniz varSa ölümdür.. Vebi çözüm yolu buldum.. ComboFix
ComboFix küçücük kurulum gerektirmeyen mükemmel bihata bulucu benim gözümde.. Biraz mütevazı olmaSada kaliteli bi eklentibile denir..
Programın anlatımı aSlında var ama Sizin gibi zeki okurlarım olduğu için yayınlamaya bile luzum görmedim..
Öncelikle indirip ComboFix’ i RAR’ dan çıkartıyoruz..
AntivirüS programlarını ve diğer kullandığımız kapatıyoruz..(ŞimdiAntivirüSü kapatın dedim diye bi kıSım arkadaşlar virüS olduğukanıSında bulunucaklar programı açmadan önce bi taratmanızı tavSiyeederim..)
Daha Sonra ComboFix e tıklıyoruz ve çalışmaya başlıyor..
Bi ii kere Size çalışSınmı ve bilgiSayarı yenidenbaşlatSınmı Sorularını Sorucak.. Bunları uygun evet yada hayır dediktenSonra bilgiSayarımızı yeniden başlatır ve bize Sonucu txt doSyaSıolarak Sunar.. Bu log kaydını gönderirSeniz Size yardımcı olmayaçalışcam.. (: