bu nedir ya?anlamadimmp 3ler böyle olmuş..
VİRÜS..
hemen combofx le tarat demeyin bana:D geçen gün arkadaş bu combofix yüzünden pc si kurban gidiyodu.hemen combofix i şikayet etmeye başlamiş..:D neyse sorunu düzelltik onun..combofix zarari da var yarida..ama hangi sürümü.?tune up la denesem mi?ccleaner de olur mu? thank!s.
Müzik İconu silinmiş olabilir. Özelliklerden İconlara Bakın.
onu bende biliyorum dostum..o değil biranda olan birşey bu..!!!
herrscherMüzik İconu silinmiş olabilir. Özelliklerden İconlara Bakın.
dosyaları Medya Player ile ilişkilendirin düzelir. Dosyanın biri üzerinde sağ tuş özelliklere girip Birlikte Aç tuşuna basıp Medya Playeri seçmelisiniz. Bu durumda MP ikonu olarak göreceksiniz. Yüklediğiniz medya oynatıcı programı kaldırdığınız için ne ile ilişkilendireceğini bilemediği için bu şekilde gösteriyor.
OnlyManndosyaları Medya Player ile ilişkilendirin düzelir. Dosyanın biri üzerinde sağ tuş özelliklere girip Birlikte Aç tuşuna basıp Medya Playeri seçmelisiniz. Bu durumda MP ikonu olarak göreceksiniz. Yüklediğiniz medya oynatıcı programı kaldırdığınız için ne ile ilişkilendireceğini bilemediği için bu şekilde gösteriyor.Lafı ağzımdan almışsın.Aynen öyle.
Combofix ilk olarak herseyi temizlemez senin sorununa zaten cevap verilmis.
Arkadasinin pcsi cöktüyse sebeb belli combofixle alakasi yoktur sistem dosyalari zarar gormusse programda ne hata var o noktaya kadar getirmis kendisi o program pc faln cokertmez sorunda yapmaz ama bazi zararli yazilimlar sistem dosyalarina girdiyse kasper norton hangisiyle silmeye kalkarsan kalk bir sey yapamazsin.
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..iyi forumlar mancukya..
mancukyaCombofix ilk olarak herseyi temizlemez senin sorununa zaten cevap verilmis.
Arkadasinin pcsi cöktüyse sebeb belli combofixle alakasi yoktur sistem dosyalari zarar gormusse programda ne hata var o noktaya kadar getirmis kendisi o program pc faln cokertmez sorunda yapmaz ama bazi zararli yazilimlar sistem dosyalarina girdiyse kasper norton hangisiyle silmeye kalkarsan kalk bir sey yapamazsin.