arkadaşlar pc ye avast virüs programını yükledim .ilk açılışta tarama yaptı 500 ün üzerinde virüs buldu .karantinaya sil seçeneğini seçtim.acaba virüslerimi sildim yada dosyayımı sildim anlamadım.karantinaya yolla seçeneği var onuda seçtim ama karantina dosyasını bulamıyorum.virüsleri nasıl ve nerden silebilirim.teş...
virüs
öncelikle 500 virüs bir pc ye nasıl girer.:D
şimdi öncelikle karantinaya atmak en doğru seçenek çünki eğer virüslü dosya windows dosyasına bulastıysa hem pc n zaarar görmüyor hemde virüsler etkisiz haler gelmekte..
avat antivirüs yüklendiği zaman masüstünde bir simgedi vardır ona gir vede biraz bekle daha sonra avast antivirüs ekranı gelcek
orda sol tarafta bir kaç simge var uzun zamandır avast kullanmadığım için unuttum ama o 3 simgeden biri karantina dosyalarını açıoo ordan karantinadaki dosyaları görebilir vede silebilirsin
Sana önerim avast dandiktir sen kis7 yükle o 500 1500 çıkar.
eed kasperi ykle orda dha çok virüs vardr.(500 virüs mü:I)
KİS7 anahtarları da internette çok NOD32 yi de yükleyebilirsin bence en iyi şu an piyasada bu ikisi ama en iyisi Kaspersky
evet doğrudur avast antivirüs en bariz virüsleri buluo sadece küçük virüsleri bulamamakta..ama bence ya kaspersky yda nod32 kullan bilgisayarının özelikleri bira düşükse nod32 özellikleri orta yada yüksek ise kaspersky derim ama çoook yüksekse panda derim çünki en sağlam anti bence pandadır