http://img124.imageshack.us/my.php?image=50932413st5.jpg
arkadaşlar yukarıda görmüş olduğunuz ve adı appdate olan dosyayı ben silsem ne olur çünkü antivirus ile taratıyorum hep bunun içinde virus buluyor temizliyorum yine buluyor bu dosya gerekli değilse sanırım burası anladığım kadarı ile kayıt tutma dosyasına benziyor yani uzun lafın kısası bu dosyayı silmemde bir mahsur olurmu diyecektim bu dosyaya ben hani masa üzerinde bilgisayarım ikonu vardır işte o ikonun üzerindeki dosyadan geldim yardımcı olursanız çok sevinirim ben vista kullanıyorum teşekkür ederim.
virus
bence bi sıkıntı olmaz ama istersen biraz bekle diğer arkdaşlarında fikirlerini aldıkdan sonra sil :) sonda bana patlaama :)
Onu silerseniz sorun yaşarsınız. Zararlının bulunduğu yeri tespit ederek bulunduğu dosyayı silin.
sakın o dosyayı sileyim deme bahsettiğin klasör kullanıcı profiili ayarlarının tutulduğu bir klasördür. sistemde kurmuş olduğun programlar bu profil klasörleri altına kendi klasörlerini oluşturup ilgili sistem dosyalarını atarlar.pire arkadaşımızın dediği gibi sen virüslü dosyayı bulup direk onu sil.
iiide arkadaşlar bu klasör masaüstündeki bi klasörün içinde
buraya ne yüklemiş olabilir ki insan...bence o klasörden kurulumu yapılmış bir programın dosya yedekleme alanı...
ofis in mscoache mi neyk öle bi dalgası vardı her yüklemede oluşur sonra silerdik...