flash bellegime virüs bulaştı nod 32 2.70 de buldu bişi yapamadı nod 32 3.0 da clamwin diye bi portable antivirüs vardı oda sildim diyo silmiyo napıcam dosya şu
xxmrxut.exe
virüs
combofixi indirip güvenli modda bir tarattır ve sakın durdurma.
tamam saol kendi pc me geçince uydularımda işe yarar dimi gerçi kylie senin sölediklerinden işe yaramayanı görmedim
comboyuda öbür arkadaşın dediğinide indirdim bi bakiyim
peki combo direk silmiyomu
silip silmediğini anlamak için sen şimdi ilk iş modemi kapat ve güvenli modda comboyu çalıştır en son işlem bitince sana bir liste verir bu listeyi görene kadarda sakın programı durdurma ya da başka bir program açma.
combo direk ve kendisi siler 200 yakin antivirlerin yapamadigi silemedigi zararlilari siler sadece ekrani takip et yeter
Güvenli modda yapacaksin ama
antivir var arkadasım free bi program tavsiye ederim bide onla dene
arkadslar pcnize flash takınca direkt acmayın baslat>calıstır>flashın simgesini(f:,e:,j: vb.) yazarak acın..
dostum dosyaları deep freeze kurup cyı kıtle flash bellektekı dosyaların kopyasını c ye bır klasor ıcıne al flash bellkı bıcımlendır mausun sagı ıle sonrada combofıx ıle yada comodo antıvırus le taratyada nod la bul yerını dosyanın elle sıl sonrada c dekı temızledıgın dosyaları gerı flash belleke at pc yı yenden baslatkı deepp ucurur vırusu ....bu kadar basıt ondan sonrada deepı freezeyı ıstersen kaldırabılırsın pc den en saglam yontem bu..
E.Kantivir var arkadasım free bi program tavsiye ederim bide onlaBedava programi tavsiye etme bilip bilmeden bedavaymis korumazmis diyorlar sonra arkadasim.
Bu arada bende 18 aya yakindir Antivir Free kullaniyorum ve bu usb virusunu gecirdiginide görmedim.
E.Kantivir var arkadasım free bi program tavsiye ederim bide onlaavira genelde iyidir ama böyle flash bellekle bulaşan virüsler için fazla bir şey yapamaz tavsiyen biraz yersiz olmuş burda,ayrıca bu gibi durumlarda ya googledan usb virüs temizleyici diye aratın yada kafadan direk combofixle tarama yaptırın.birde ne hikmetse bu program en güzel güvenli modda çalışıyor bir iki defa antiyi devre dışı bırakıp tarama yaptırayım dedim windows aptal aptal bana baktı durdu bende gerisin geri gene güvenli modu açmak zorunda kaldım.
Arkadaşım kylie arkadaşımızı dinle.( büyük oranda işe yarayacaktır) Eğer ki dedikleri olmazsa flash diskini linux kullanan bir arkadaşında çalıştır ve içindekileri silip biçimlendir. O zaman virüs falan kalmayacaktır.
iyilikten maraz dogar...
programı kullandık ondan tavsiye ediyoruz herhalde arkadasım...halada kullanmaya devam ediyorum ve free program isteyen müşterilerimizede antivir tavsiye ediyoruz...
flashı bilgisayara taktıgımda hemen virüsü buluyor ve temizliyorum...kac defa antivirle falsh temizledim vede baska baska bilgisayara takınca hiç bi sorun yasamadım...
bende aynı programı bir senedir kullanıyorum ve bu forumda da avirayı en çok savunan ayrıca tavsiye eden birisiyimdir ama bu tür amvo türü virüsler için avira her zaman çözüm olmaz o yüzdende hiç vakit kaybetmeden direk combofixle tarama yaptırmak en mantıklı çözüm aklında bulunsun bu.
Antivir + spybot + anti malware birisi bagisiklama biriside update tarama temizleme bir sey varsa antivir free bu tarz malware zararlilarini atlatabilir nadirde olsa.
arkadaş kombo mombo diosunuz ama ben denedim comboyu market programını bozdu en iyisi dracula anti virüs
Arkadaşım Nod32'nin flash disklerle böyle bir sorunu var, neden bilmiyorum ama bu yolla düzeltebilirsin. Bir dahaki sefere aklında bulunsun.
Nod32 penceresinde Computer Scan->Scan setup->ThreatSense engine parameter setup->Setup->Cleaning->Çubuğu Strict Cleaning'e kaydırın, sonra USB belleğinizi tekrar tarayın. Bulduğu virüsleri tıkır tıkır silecek. Bunu yaptıktan sonra ayarı tekrar eski konumuna getirin(çubuğu ortaya kaydırın) ki sonradan istemediğiniz bir dosyayı silmesin Nod32.
Aynı şey bana da olmuştu. Ondan bu kadar emin konuşuyorum.
ahmeyt05Arkadaşım Nod32'nin flash disklerle böyle bir sorunu var, neden bilmiyorum ama bu yolla düzeltebilirsin. Bir dahaki sefere aklında bulunsun.sen bu mesajı copy paste mi yaptın? daha öncede aynısını okumuştum daNod32 penceresinde Computer Scan->Scan setup->ThreatSense engine parameter setup->Setup->Cleaning->Çubuğu Strict Cleaning'e kaydırın, sonra USB belleğinizi tekrar tarayın. Bulduğu virüsleri tıkır tıkır silecek. Bunu yaptıktan sonra ayarı tekrar eski konumuna getirin(çubuğu ortaya kaydırın) ki sonradan istemediğiniz bir dosyayı silmesin Nod32.
Aynı şey bana da olmuştu. Ondan bu kadar emin konuşuyorum.
Evet, konunun linkini vermeyi düşündüm ama arkadaş cevabımı aramasın diye direk öyle yaptım. O arkadaşla da işe yaradığı kantlanmış bir yöntemdir ayrıca.
Tıpatıp aynısı olmasın diye başına da ayrı bir yorum ekledim. Bu profil sayfasından e-posta gönder linki çalışıyor değil mi?