Virüsle İlgili Acil Yardım !

aynstaynbaran
13-02-2012, 22:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

http://imgim.com/avast.jpeg

Resimdede gördüğünüz gibi syshost.exe de hata buluyor. tour.exe  ' de hata buluyor . tour.exe bir tanede bulmuyor bir sürü buluyor alt alta diziliyor ben sandıktakileri sildiğim için az şuan . Bu neden oluyor ? Daha yeni format attık . Ayrıca oturumu kapat dediğimde bir şey çıkıyor şimdi sonlandır yazıyor şimdi sonlandıra basınca hemen kapanıyor ama basmassam explorer.exe hata veriyor ve kapamıyor . Neden olabilir bunlar ? Avast işletim dosyalarında neden virüs buluyor ? Ben bunlardan hiç anlamıyorum . Cevaplarınızı bekliyorum lütfen ...

aynstaynbaran
13-02-2012, 22:13   |  #2  
OP Taze Üye
6 mesaj

Lütfen yardım bekliyorum

serkanizm
13-02-2012, 23:00   |  #3  
serkanizm avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
130 mesaj

avast berbat sen eniyisi microsoft securuty essentials kullan hem hafif hem windowsun orjinal virüs programı olduğu için sistem dosyaların güvende oluyor sadece zararlı yazılım ve virüsleri temizler

dead man
13-02-2012, 23:59   |  #4  
dead man avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
1,340 mesaj

En İyisi Daha Belli Değil :D
Eset hariç hepsini yükle ok mu ok bu arada format mı atçaksın diski tamamen biçimlendir biryerden pc'ne virus yollamışlar avast'ı kandırarak sistem dosyalarını virüs gibi gösterip sistemi çöketliyorlar bilgisayarının kapanmamasının sebebide bu ;) ter temiz bir format attır Tekirdağ\Merkez'Deysen banada attırabilirsin çok pc'ye format attım bu yüzden tecrübeliyim ve int kafeye bu formatı attırdıysan paran boşa gitmiş int' kafe sahipleri özenli bir format atmazlar sana dediğim gibi Tekirdağ\Merkez'de Oturuyorsan mesaj at :)

sakalione
14-02-2012, 09:03   |  #5  
Taze Üye
13 mesaj

Sil onu AVG yükle mis gibi ...

Nicoll
14-02-2012, 21:43   |  #6  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

http://www.virustotal.com/

Virüslü dosyaları üstteki sitede tarattır. Bakalım diğer antivürüsler ne diyor...