Resimdede gördüğünüz gibi syshost.exe de hata buluyor. tour.exe ' de hata buluyor . tour.exe bir tanede bulmuyor bir sürü buluyor alt alta diziliyor ben sandıktakileri sildiğim için az şuan . Bu neden oluyor ? Daha yeni format attık . Ayrıca oturumu kapat dediğimde bir şey çıkıyor şimdi sonlandır yazıyor şimdi sonlandıra basınca hemen kapanıyor ama basmassam explorer.exe hata veriyor ve kapamıyor . Neden olabilir bunlar ? Avast işletim dosyalarında neden virüs buluyor ? Ben bunlardan hiç anlamıyorum . Cevaplarınızı bekliyorum lütfen ...
Virüsle İlgili Acil Yardım !
En İyisi Daha Belli Değil :D
Eset hariç hepsini yükle ok mu ok bu arada format mı atçaksın diski tamamen biçimlendir biryerden pc'ne virus yollamışlar avast'ı kandırarak sistem dosyalarını virüs gibi gösterip sistemi çöketliyorlar bilgisayarının kapanmamasının sebebide bu ;) ter temiz bir format attır Tekirdağ\Merkez'Deysen banada attırabilirsin çok pc'ye format attım bu yüzden tecrübeliyim ve int kafeye bu formatı attırdıysan paran boşa gitmiş int' kafe sahipleri özenli bir format atmazlar sana dediğim gibi Tekirdağ\Merkez'de Oturuyorsan mesaj at :)