2 gündür bilgisayarım inanılmaz yavaşladı. bit defender 9 internet security kullanıyorum ve sürekli olarak uyarılar veriyor. Generic.Malware.SPPk.6A61ADD4 VE ROJAN.dOWNLOADER.vb.vq DİYE İKİ VİRÜS TÜRÜ BÜTÜN DOSYALARIMDAN ÇIKIYOR. bunlardan nasıl kurtulabilirim.
bana bunları silebilen bir antivirüs önerirmisiniz
şuan karspersky 2006 yı yüklüyorum bana yardımcı olur mu
virüslerden kurtulamıyorum !!
kaspersky ı dene olmadı dosyalarını yedekleyip bi format at
arkadaşlar lütfen şu format atmayı çözüm önerisi olarak sunmayın. biraz yapıcı olun da yıkıcı olmayın.
gelelim soruna. kardeş avast pro yu bir dene bana kalırsa son sürümü ile ilgili detaylı bilgi almak istersen sana yardımcı olurum. delikanli53@rizede.com msn adresim. konuyu çözersek de burda paylaşırız
http://www.avast.com/eng/avast_4_professional.html
avast! 4 Professional Edition Download:Turkish version (length 11.59 MB)
Note: This product will also work as a 60-day trial version.
All the setup packages are in the form of self-extracting executables and are digitally signed by ALWIL Software.
If you already have the latest avast! installed and would like to add a new language only, you don't have to download the whole program again. You can just modify installed components of avast! program via Control panel -> Add/Remove programs -> avast! Antivirus -> Change/Remove -> Change.
üçret tablosu:
1yıl:40$ 2yıl:58$ 3yıl:74$
E format atmadanda kolay kolay kurtulmak çok zor ben kaspersky 6.0 norton 2006 antivirüs kullanıom,spyware doctor,spy sweeper, spyware programları kullanıyorum hepsi kendi adıma cracklı ve bir ton para ödüyorum hepsini 3 günde bir update ediorum genede bazen virüsle hackerle uğraşmaya yetmio!
İnternette çok dikkat ediyorum. Pop up lar engelli sayfa gelene kadar 2-3 antivirüs ve internet secruty programları taramadan geçiriyor. En yüksek koruma ayarında ama ben daha 4 gün önce bir virüs-spybot (bilmiyorum neyden) hepsini alt etti attı...
Programlar açılmaz oldu. Cd-rom ve cd-rw çalışmaz oldu.
Bende çok uğraşmama rağmen başaramadım ve tek çözüm kaldı.
----> FORMAT <----
ÇÜNKÜ BAŞKA ÇAREM YOKTU. ÜSTELİK BU PROGRAMLARA
BİR SÜRÜ PARA VERDİM.HEPSİDE BOŞ ÇIKTI.
ilginize teşekkürler fakat sorun bitmiyo karspersky 6.0 kurdum.dün kapsamlı güvenlik kipte başlatıp taradım 32 virüs buldu ve sildi ama bilgisayarı normal modda açınca yavaşlama inanılmaz boyutlara geldi.bit diffender da sürekli bu bahsettiğim virüsleri bulup engellediğini yazıyor. formatssız bu iş olmazmı .bu virüsler başa baya bi bela olmuş anladığım.kurtulmanın başka yolları yok mu ??
birçok antivirus programı etkili olmadığına göre üzücü ama en iyi yol hiç sevmediğim "format".çok önemli bir dosya yoksa mümkünse hiçbir dosyayı yedekleme.çünkü virüs onlara da bulaşmış olabilir(hep virüs olarak bahsediyorum ama trojen vs de olabilir:D).kısaca dosya kurtarmadan format en iyi çözüm.önemli bir dosyanız varsa bunuçok iyi bir taramadan geçirin.
panda 2007 yazılımını dene rahatlıkla kurtulabilirsin piyasayadaki bütün yazılımlar hatta kaspersky'ın bile silemediği ve tanıyamadığı virüs spam dialer casus yazılım trojen gibi zararlıları delete yapmadan dosyaların içinde kodları ayırıp silebilen tek yazılımdır.