virüsü silemiyorum
- 1
- 2
Bir yazıda bir derginin, kitap'ın, kişinin, kurumun, devletin vs. adının geçiyor olması kaynak olduğu anlamına gelmez. Kaynak bir kelime olmanın yanında da kavramı ifade eder. Doğrudan bilgiye götürür insanı. Verdiğiniz kaynak kurallarına uymaz. Daha önce de değinmiştim; nasıl bilgidir ki bu sadece chip'ten örnek veriyorsunuz. Söz konusu bir teknik bilgidir. Bir çok kaynakta bundan bahsedilmiş olması gerekir. Yerinde saymak diye bir deyim vardır. Şu an ki durum bu dur.
Bir yazıda bir derginin, kitap'ın, kişinin, kurumun, devletin vs. adının geçiyor olması kaynak olduğu anlamına gelmez. Kaynak bir kelime olmanın yanında da kavramı ifade eder. Doğrudan bilgiye götürür insanı. Verdiğiniz kaynak kurallarına uymaz. Daha önce de değinmiştim; nasıl bilgidir ki bu sadece chip'ten örnek veriyorsunuz. Söz konusu bir teknik bilgidir. Bir çok kaynakta bundan bahsedilmiş olması gerekir. Yerinde saymak diye bir deyim vardır. Şu an ki durum bu dur.Zaten yazıda "diğer test firmaları" şeklinde geçiyor ama isimleri verilmiyor.
2003 yılında yazılmış bir yazıya şuan ulaşmanın çok ta kolay bir şey olmadığını zaten yazmıştım.
Kullanıcılar bilmelidir ki; karantinaya alınan bir zararlının o sisteme bir zararı yoktur. Sonuç bu dur.
Karantinaya aldığın zararlıyı karantinaya alındıktan hemen sonra silersen evet bir sorun yoktur.Silmezde orada kalırsa ne olur ?
Bu fikrinizin dayanağı neresidir ?
Şu ana kadar, bu iddanızı destekleyecek elle tutulur bir belge, kaynak gösteremediniz. Bu koyu fazla uzatmanın da gereği yok. Takdiri, bu konuyu okuyan kullanıcılara bırakıyorum.
En basitinden hdd/ssd'de gereksiz yer kaplar.Silmezde orada kalırsa ne olur ?
Bu fikrinizin dayanağı neresidir ?
Şu ana kadar, bu iddanızı destekleyecek elle tutulur bir belge, kaynak gösteremediniz. Bu koyu fazla uzatmanın da gereği yok. Takdiri, bu konuyu okuyan kullanıcılara bırakıyorum.
Kullanılan güvenlik yazılımı ücretsiz değilse lisans süresi bittiğinde devre dışı kalır. (Sonuç olarak zararlıyı karantinada tutacak bir engel kalmaz.)
- 1
- 2