vista ultimate kullanıorm, creative sound blaster audigy value 7.1 24bit ses kartım ve creative t6060 5+1 sistemim var. kartı ilk aldıgımda vista driver'ını yükledim ancak onla 5+1 alamıodum o yuzden bende yanında gelen xp sürücüleri'ni yükledim(ki herkes boyle calıstırabilmis sadece, forumlarda gördügüm kadarıyla) daha sonra eax ayarlarından 5+1'i actım ve tüm kolonlardan ses alabilmeye basladım, ANCAK; denetim masasındaki ses ayarlarından yapılandırmaya girdigimde sadece ön sağ-sol hoparlörler var, oteki "saran hoparlörler" secenegi kapalı tıklayıp secemiyorum. bu yüzden oyun ve filmlerde 5kolondan ses gelsede surround efegi olmuo ve bunun yüzünden oyunlarda/video programlarında(doom3, windvd vs...) 5+1 secmeye kalktıgımda oyle bir yapılandırma bulunamadı, once denetim masasından 5+1 surround ayarını falan yapın dio lütfen yardım edin....
visatada sb audigy ile 5+1 surround desteği??
40kisi girmis cevap veren cıkmadı yauw :(
XP sürücüleri ile Vista da surround ses alamazsın. Sadece stereo ya da 5.1 sesi bütün kolonlara eşit dağıtabilirsin. Onu da yapmışsın zaten. Aynı sorunu ben de Audigy 2 ZS de yaşıyorum.
vistada maalesef creativenin xfi modelinden haricilere destek vermiyor ses kartın vistada çalışıyor ancak iki kanal şeklinde diğer kanallardan ses gelmiyor
driverların nezman çıkacağı hakkında bir bilginiz var mı?
ses suruculerı buyuk ıhtımal çıkmayacak. Anlıcan elindeki kart patlamış durumda...Aynısı bende var cunku
hadı yaa hemen suruculer cıkmış ındırelım.Olmuyo böyle saol erkanç kardeşim
Ya bu sürücüler Audigy 2 ZS destekli değil. Nefret ediyorum Creative den. Bi daha Creative almam. Adamlar Audigy 2 ZS yi onboard a çevirdi beee..Kaç dolar bayıldım ben bu karta zamanında.
musti868 bence biraz daha bekle bunlara çıkdıına göre yakında senin modelin içinde çıkar